Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Atalanta a marcat 7 goluri, în direct la Telekom Sport. Toate rezumatele zilei din Serie A sunt AICI

VIDEO Atalanta a marcat 7 goluri, în direct la Telekom Sport. Toate rezumatele zilei din Serie A sunt AICI

Serie A

Comentarii

Atalanta a trecut uşor peste înfrângerea surprinzătoare de etapa trecută, 1 la 2 acasă cu Spal şi a umilit-o în deplasare pe Torino.

Până la pauză, echipa din Bergamo a marcat de trei ori. Ilicic, Gosens cu un voleu superb şi Zapata din penalty au făcut linişte pe Stadio Olimpico di Torino. A fost al cincilea meci din acest sezon în care bergamascii au înscris cel puţin trei goluri în prima repriză, mai mult decât oricare altă echipă din cele mai bune cinci campionate ale Europei.

Imediat după pauză, Ilicic a marcat golul meciului. Formaţia lui Gasperini nu a încetat raidurile la poarta lui Sirigu, iar Ilicic şi-a desăfârşit opera cu al patrulea hattrick din 2018 până acum. Doar Messi şi Aguero au reuşit mai multe triple în această perioadă de timp. Introdus după pauză, Muriel a înscris şi el de două ori. Atalanta s-a impus cu 7-0 şi a obţinut cea mai clară victorie din istoria sa. În schimb, pentru Torino a fost cea mai categorică înfrângere din toate timpurile.

Cu Ionuţ Radu doar pe bancă, Genoa a scăpat printre degete victoria pe terenul Fiorentinei. Criscito a ratat un penalty după un sfert de oră de la start. În final, Pinamonti a fost şi el blocat de Dragowski, iar Fiorentina - Genoa s-a terminat 0-0.

SPAL a mai făcut un pas spre Serie B după ce a pierdut acasă cu Bologna. Echipa din Ferrara a dechis scorul printr-un penalty transformat de Petagna. La pauză s-a intrat la egalitate, după autogolul lui Vicari. În partea a doua, Barrow, jucător abia venit de la Atalanta, a adus-o pe Bologna în avantaj. Patru minute mai târziu, Poli a închis tabela, iar echipa lui Mihajlovic a urcat în prima jumătate a clasamentului.

Afla mai multe despre: atalantagenoaionuţ raduserie a 

viewscnt
Articole similare