Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | "Baciul" aşteaptă răzbunarea după 25 de ani! Mesajul pentru actuala generaţie, înainte de Suedia - România. De ce îl compătimeşte pe Contra

VIDEO | "Baciul" aşteaptă răzbunarea după 25 de ani! Mesajul pentru actuala generaţie, înainte de Suedia - România. De ce îl compătimeşte pe Contra

Echipa națională

Comentarii

Gheorghe Popescu speră ca generaţia actuală să răzbune înfrângerea cu Suedia de la CM 1994 şi să debuteze cu dreptul în campania de calificare pentru EURO 2020.

  • La CM 1994, România s-a oprit în faza sferturilor de finală, fiind eliminată de Suedia, după executarea loviturilor de departajare. Aceasta rămâne însă cea mai bună performanţă a tricolorilor la un turneu final al CM.

"Baciul" recunoaşte că selecţionerul Cosmin Contra a fost pus într-o situaţie ingrată după ce mai mulţi jucători în formă s-au accidentat chiar înainte de meci, dar e convins că absenţa lor poate fi suplinită de cei aflaţi în lot.

"Optimişti trebuie să fim cu toţii, pentru că începe o nouă campanie de calificare, o campanie grea, pentru că avem o grupă extrem de dificilă. Avem trei echipe, noi, Norvegia şi Suedia, care aparent ne batem pentru locul 2. Spania porneşte ca favorită.

Întotdeauna este important să porneşti cu un rezultat pozitiv într-o campanie de calificare. Nu ne va fi uşor, pentru că Suedia este o echipă care are mulţi jucători importanţi, joacă la echipe de top din Europa şi joacă şi acasă. Însă eu cred că actuala echipă naţională are capacitatea necesară, sau jucătorii necesari, pentru a face un rezultat bun în Suedia.



Nu este o situaţie dintre cele mai fericite pentru Cosmin, pentru că a pierdut câţiva jucători care, cum spuneaţi şi voi, erau în formă. Însă va trebui să găsească formula necesară, să găsească jucătorii necesari şi potriviţi pentru a încerca să facă un rezultat bun.

E o echipă puternică. Dacă nu ar interveni uitarea, cred că toţi am înnebuni. Este un moment la care noi ne gândim întotdeauna când ne apucă nostalgia, ne gândim la momentul 94. Sper, printr-un rezultat bun, naţionala de astăzi să ne.... să întoarcă şansa împotriva lor
", a declarat Gică Popescu.

Primele două partide ale tricolorilor în preliminarii sunt împotriva Suediei, în deplasare, la 23 martie, ora 19.00, şi contra Insulelor Feroe, la Cluj-Napoca, pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu”, la 26 martie, ora 21.45.

Afla mai multe despre: gheorghe popescu 

viewscnt
Articole similare