Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Bălaşa, sfaturi pentru "exilaţii" FCSB-ului. Gigi Becali l-a făcut praf, iar el nu a uitat prin ce a trecut

VIDEO | Bălaşa, sfaturi pentru "exilaţii" FCSB-ului. Gigi Becali l-a făcut praf, iar el nu a uitat prin ce a trecut

FCSB

Comentarii

Mihai Bălaşa (25 de ani), ajuns la U Craiova de la FCSB în startul acestui sezon, a vorbit despre situţia fotbaliştilor excluşi din lotul viceampioanei pentru că se doreşte renunţarea la serviciile lor. Bălaşa, care a trecut şi el prin momente grele la FCSB, i-a sfătuit pe cei aflaţi acum la greu să fie tari în continuare şi să-şi găsească angajamente undeva unde sunt doriţi cu adevărat.

Bălaşa e unul dintre jucătorii care au intrat cel mai des în colimatorul lui Gigi Becali până să fie cedat la U Craiova. Fundaşul a greşit, iar patronul nu l-a iertat, la schimbat devreme în meci şi chiar la scos din echipă, iar acum trec alţi jucători de la FCSB prin situaţia cu care s-a confruntate el.

"Nu cred că sunt eu în măsură să le transmit. Pe mine nu m-au scos din lot, am plecat direct, dar ce să le spun? Să fie tari în continuare, să se antreneze şi să îşi găsească undeva unde sunt doriţi cu adevărat. (n.r. Ce ai învăţat din trecut şi nu vei mai repeta?) Am făcut şi greşeli, dar alea le las de o parte, iau numai lucrurile bune", a spus Mihai Bălaşa.

Claudiu Belu, Alexandru Stan şi Diogo Salomao, cărora le expiră contractele în vara lui 2020, dar şi Harlem Gnohere, care se pregăteşte de un transfer în străinătate, au fost lăsaţi acasă de cei de la FCSB. De asemenea, Adi Popa şi Cristi Manea sunt şi ei pe lista neagră, dar au făcut deplasarea în Spania cu delegaţia vicecampioanei României.

În august 2019, Bălaşa a fost cedat de FCSB la Craiova, în ceea ce trebuia să fie un schimb cu Tiago Ferreira. Totuşi, portughezul a refuzat mutarea la Bucureşti, iar oltenii au plătit 100.000 de euro pentru transferul fundaşului de care Gigi Becali a dorit să scape.

Afla mai multe despre: mihai balasau craiovafcsbfotbalisti 

viewscnt
Articole similare