Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Barcelona a trecut de Las Palmas. Messi a marcat o ”dublă”

VIDEO | Barcelona a trecut de Las Palmas. Messi a marcat o ”dublă”galerie foto
Comentarii

Barcelona s-a impus în faţa echipei Las Palmas, scor 3-0. Deşi apăruse informaţii conform cărora meciul ar fi urmat să fie suspendat, din cauza referendumului Cataloniei, acesta s-a disputat, în cele din urmă, cu porţile închise din motive de siguranţă.

Deşi a controlat partida, Barcelona nu a reuşit să marcheze în prima repriză a meciului. Primul gol al partide a venit abia în minutul 48 când Busquets a înscris cu capul din pasa lui Messi. 

Messi a ieşit la rampă cu o ”dublă” şi a ajuns la 11 goluri în La Liga.

Barcelona a obţinut a şaptea victorie din tot atâtea jocuri.

În minutul 72, deşi partida s-a disputat fără public, un bărbat care avea în mână un banner a reuşit să intre pe teren. El a fost scos imediat de pe gazon de şapte stewarzi.

FINAL

 

Min. 76 GOOOL Barcelona! Messi marchează din pasa lui Luis Suárez.

Min. 69 GOOOL Barcelona! Messi duce scorul la 2-0. Denis Suárez îi paseză lui Messi în faţa porţii, acesta driblează portarul şi marchează în poarta goală. 

Min. 48  GOOOL Barcelona! Messi centrează, iar Sergio Busquets trimite mingea în poartă, cu capul.

Min. 43 Ocazie pentru Las Palmas! Jonathan Calleri şutează în bară din interorul careului de 16 m. al Barcelonei.

Min. 20 Ocazie pentru Barcelona! Messi suteză puternic din afara careului de 16 metri, dar portarul lui Las Palmas intervine salvator.

Barcelona controlează partida.

Imagini dezolante la meciul dintre Barcelona şi Las Palmas. Meciul se dispută fără suporteri din motive de securitate.

UPDATE | Partida Barcelona - Las Palmas se va disputa de la 17:15, în direct la Telekom Sport 3, însă accesul spectatorilor la meci va fi interzis. Decizia a fost luată de conducătorii Barcelonei şi anunţată oficial prin intermediul unui comunicat de presă.

UPDATE | Au apărut echipele de start

FC Barcelona: ter Stegen - Roberto, Pique, Mascherano, Alba - Busquets, Paulinho, Suarez - Vidal, Messi, Suarez
Rezerve: Cillessen, Deulofeu, Gomes, Iniesta, Rakitic, Semedo, Umtiti

Las Palmas: Chichizola - Macedo, Navarro, Lemos, Herrera - Aquilani, Hernan - Placeres, Viera, Tannane - Calleri
Rezerve: Raul, Aythami, Castellano, Garcia, Gomez, Simon, Toledo

Presa din Spania notează că cei mai mulţi jucătorii Barcelonei vor să dispute partida cu Las Palmas, însă există şi un grup, condus de Pique, care ar prefera ca meciul să nu se joace astăzi. Ultima variantă vehiculată e că meciul se va juca aşa cum a fost programat iniţial, dar s-ar putea ca porţile să fie închise pentru a evita orice eveniment neplăcut. Organizatorii se tem că fanii ar urma să invadeze terenul de joc..

UPDATE | Conform Marca, Barcelona a luat decizia unilaterală de a suspenda meciul cu Las Palmas. În schimb, Federaţia Spaniolă şi La Liga nu văd niciun motiv pentru ca această partidă să nu se joace. Astfel, dacă Messi şi compania nu vor intra pe teren, Barcelona va pierde cu 0-3 acest meci!

Motivul? Duminică are loc un referendum pentru independenţa Cataloniei, considerat ilegal de către Madrid. Aproape 5,5 milioane de oameni sunt aşteptaţi la vot. Cu o asemenea mişcare de populaţie, nu aveau cum să nu lipsească incidentele. Aproximativ 38 de persoane au fost rănite, după ce poliţia spaniolă a început să tragă cu gloanţe de cauciuc în oamenii veniţi să voteze!

 

Din cauza acestor probleme, Barcelona doreşte suspendarea meciului cu Las Palmas, programat duminică, de la ora 17:15. Federaţia a respins cererea făcută de Barcelona, iar meciul se va juca. 

Partida dintre Barcelona şi Las Palmas ar putea deveni şi mai tensionată, întrucât gruparea din Gran Canaria a emis un comunicat de presă în care precizează ca echipa va juca pe piept cu tricouri inscripţionate cu drapelul Spaniei:"Credem în unitatea Spaniei", a explicat conducerea clubului,

Fundaşul Gerard Pique a luat parte la referendum şi a publicat imagini în timp ce vota, catalogând intervenţia dură a forţelor de ordine drept "O ruşine". O opinie similară a publicat şi Xavi Hernandez, omul care s-a identificat cu FC Barcelona timp de aproape două decenii. "Ceea ce se întâmplă astăzi în Catalonia este o ruşine. Este inacceptabil ca într-o ţară democratică oamenii să nu poată vota“, a spus Xavi într-un clip publicat pe internet.

 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: messibarcelonacataluniaincidente 

viewscnt
Articole similare