Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Bayern a câştigat super-derby-ul Germaniei: 2-1 cu Dortmund! Bavarezii merg în sferturi

VIDEO | Bayern a câştigat super-derby-ul Germaniei: 2-1 cu Dortmund! Bavarezii merg în sferturi

Bundesliga

Comentarii

Bayern Munchen a reuşit să se califice în sferturile de finală ale Cupei Germaniei, după ce a trecut cu 2-1 de rivala Dortmund. Bavarezii au început excelent partida, asediind poarta lui Burki. Boateng a deschis scorul în minutul 12, în timp ce Muller l-a majorat înainte de pauză.

În a doua repriză Dortmund a început să se ”mişte”, Yarmolenko marcând în minutul 77. Meciul putea ajunge în prelungiri, întrucât Borussia a avut o ocazie imensă în minutele de prelungire.

Bayern Munchen - Borussia Dortmund 2-0 (Boateng 12, Muller 40 / Yarmolenko 77)

GOOOOL Dortmund. Yarmolenko readuce speranteţe Borussiei!

GOOOOL BAYERN!!! Thomas Muller majorează diferenţa cu o scăriţă!

GOOOOL BAYERN! Boateng deschide scorul după ce bavarezii au asediat poarta lui Dortmund!

Granzii Germaniei sunt din nou faţă în faţă, iar Bayern e văzută drept mare favorită prin prisma formei din ultimul timp. Dortmund are însă o revanşă de luat, după înfrângerea din campionat, scor 1-3, iar schimbarea de antrenor a fost una de bun augur.


Cu Peter Stöger pe bancă, venit în locul lui Peter Bosz, Borussia a înregistrat două victorii în ultimele două partide şi speră să-şi continue forma bună în partida cu rivalii din Munchen.

Eliminată din Champions League şi rămasă deja la 13 puncte în spatele lui Bayern în campionat, trupa din Dortmund îşi doreşte cu siguranţă să meargă mai departe în Cupa, pentru a-şi apăra trofeul cucerit în sezonul trecut.

LIVE VIDEO Bayern Munchen - Borussia Dortmund

Bayern Munchen şi Borussia Dortmund vor fi faţă în faţă pentru al şaptelea sezon consecutiv în Cupa Germaniei, însă în precedentele 6 situaţii întâlnirile au avut mult mai târziu (o singură dată în sferturi, în 2013. În rest, doar în semifinale sau finală), iar victoriile au fost împărţite. Ultima confruntare a avut loc în semifinalele sezonului trecut, iar Borussia a mers mai departe după o victorie cu 3-2, iar ulterior a câştigat şi trofeul.

Bayern Munchen - Borussia Dortmund, cote la pariuri

Bookmakerii oferă o cotă de 1,42 pentru o victorie a lui Bayern în această seară, în timp ce un succes al Borussiei ar putea aduce de 6,75 de ori suma investită celor care ar miza pe acest rezultat.

Privind cotele oferite de casele de pariuri, putem concluziona că ne aşteaptă un meci spectacolos. 1,42 e cota pentru minim trei goluri marcate în meci, în timp ce cota pentru minim patru goluri e de 2,10.
 

Afla mai multe despre: borussia dortmundbayern munchen 

viewscnt
Articole similare