Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Boca Juniors - River Plate 2-2. Campioana se decide pe Monumental

VIDEO | Boca Juniors - River Plate 2-2. Campioana se decide pe Monumental
Comentarii

El Monumental va decide care dintre marile rivale, Boca Juniors sau River Plate, se va proclama câştigătoare a Copei Libertadores în acest an. În prima partidă disputată duminică seara, cele două formaţii au terminat la egalitate, 2-2, pe Bombonera.

A fost SuperClasico în Copa Libertadores. Argentina s-a blocat pentru 90 de minute, dar urmează alte 90, care vor fi decisive.

Boca şi River au făcut, aşa cum era de aşteptat, spectacol în prima manşă din finala Copei Libertadores din acest an. Returul de pe El Monumental va decide însă echipa campioană.

Atmosfera a fost realmente fabuloasă

 

VIDEO: Boca - River 2-2 (manşa tur, finala Copei Libertadores)

Pe Bombonera s-a terminat 2-2. Ramon Abila a deschis scorul pentru gazde, însă după o jumătate de oră de joc, Pratto a punctat pentru River Plate şi a restabilit astfel egalitatea.

Dario Benedetto a marcat apoi pentru 2-1, dar River a revenit în meci după pauză, şi în minutul 60, autogolul lui Carlos Izquierdoz a restabilit din nou egalitatea. 

Boca a ameninţat-o pe River Plate la fiecare contraatac, purtată fiind şi de entuziasmul fanilor.  În ultimele minute ale jocului însă, încărcătura partidei şi efortul intens din prima oră a ”dublei” şi-au spus cuvântul, şi parcă ambele formaţii au picat din punct de vedere fizic. Doar la ultima fază a meciului, Boca putea marca din nou. Benedetto a fost blocat însă de excelentul portar al naţionalei Argentinei, Armani, iar verdicul îl va da acum Estadio Monumental.

BOCA JUNIORS-RIVER PLATE 2-2 (2-1)

Boca (4-3-3): Rossi; Jara (Buffarini), Magallan, Izquierdoz, Olaza; Nandez, Barrios, Perez; Villa (Tevez), Abila, Pavon (Benedetto)

River (3-4-1-2): Armani; Maidana, Martinez Quarta ( Fernandez), Pinola; Montiel, Perez (Zuculini), Palacios, Casco; Martinez  Quintero); Borré, Pratto

Afla mai multe despre: boca - river 2-2boca juniorriver platefinala copei libertadores 2018 

viewscnt
Articole similare