Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Bogdan Lobonţ a semnat cu o echipă de tradiţie din fotbalul românesc. Rădoi: ”E bine că începe să muncească!” :)

VIDEO | Bogdan Lobonţ a semnat cu o echipă de tradiţie din fotbalul românesc. Rădoi: ”E bine că începe să muncească!” :)

Fotbal

Comentarii

FC Universitatea Cluj şi Bogdan Lobonţ au ajuns la un acord, urmând ca fostul internaţional să ocupe postul de antrenor principal începând cu 1 ianuarie 2019, scrie site-ul oficial al clubului.

Aceasta va fi prima experienţă ca tehnician a omului care a strâns 86 de selecţii în tricoul primei reprezentative de fotbal a României, pentru care a bifat două turnee finale de Campionat European, EURO 2000, respectiv EURO 2008.

Pe lângă rolul de antrenor principal al primei echipe, Bogdan Lobonţ va superviza şi activitatea Academiei de Copii şi Juniori, unde va fi implementat un model similar cu cel întâlnit la marile cluburi europene.

Lobonţ şi-a încheiat cariera de fotbalist în vara acestui an, în tricoul italienilor de la AS Roma, echipă pentru care a evoluat timp de nouă ani, iar de-a lungul carierei a mai evoluat, pe rând, pentru Corvinul Hunedoara, Rapid Bucureşti, Ajax Amsterdam, Dinamo Bucureşti (în două rânduri) şi AC Fiorentina.

Noul antrenor al U Cluj va avea în perioada următoare întâlniri cu jucătorii, actualul staff tehnic şi cu cel administrativ.

Prezenţi în platoul Telekom Sport, Mirel Rădoi şi Nicolae Dică au salutat această mutare. Cei doi sunt de părere că Bogdan Lobonţ va ajunge un antrenor foarte bun:

Rădoi: Ne bucurăm pentru el. Până la urmă, e bine că începe să muncească. Asta este cea mai important în meseria asta, practica. Acum o să înveţe singur din greşelile pe care le face, pentru că nu are cum altfel. (n.r. dacă el crede în antrenorii care provin din portari) Noi l-am avut pe Walter Zenga.
Dică: Şi îl avem pe Răzvan Lucescu, care are rezultate foarte bune. Eu vorbesc despre Lobonţ la echipa naţională, că acolo am fost colegi. Vorbea foarte mult la antrenamente. Urmărea mult fotbalul, pune multă pasiune şi cred că va ajunge un antrenor bun.
Rădoi: Mai vine şi din Italia, dacă nici acolo nu înveţi fotbal, nu mai înveţi niciunde...

Afla mai multe despre: bogdan lobont 

viewscnt
Articole similare