Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Budescu & Co, reacţie incredibilă după ce au aflat că vor întâlni Lazio în Europa League. Mesaj pentru Ştefan Radu din vestiarul FCSB

VIDEO | Budescu & Co, reacţie incredibilă după ce au aflat că vor întâlni Lazio în Europa League. Mesaj pentru Ştefan Radu din vestiarul FCSB

FCSB

Comentarii

Vestea că FCSB o va întâlni pe Lazio în şaisprezecimile Europa League a fost primită cu mult entuziasm în vestiarul vicecampioanei.

Roş-albaştrii au urmărit în direct pe Telekom Sport 1, iar momentul a fost filmat de golgheterul Harlem Gnohere.

În momentul în care Eric Abidal a extras biletul pe care scria "Lazio Roma", roş-albaştrii au izbucnit în urale, semn că confruntarea cu trupa romană nu îi sperie.

Reacţiile vicecampionilor după tragerea la sorţi:

Gnohere: "Bălaşa, bine?" Moment în care fundaşul îi face semn că totul e ok, un gest similar fiind făcut şi de Constantin Budescu. Gnohere: "Foarte bine!"

Junior Morais: "Toată lumea se bucură, da?"

Unul dintre jucătorii FCSB a avut şi un mesaj pentru românul lui Lazio, Ştefan Radu. "Să-i spui lui Radu Ştefan că-i rup gura!", se aude unul dintre jucători pe filmarea publicată de Gazeta Sporturilor. Gnohere filma însă în altă direcţie în acel momen, aşa că nu e clar cine este "curajosul" din lotul FCSB.

Vezi mai jos imaginile:
 

FCSB şi-a aflat adversara

Imagini incredibile din vestiarul FCSB Steliştii l-au înjurat pe Ştefan Radu

Posted by Gazeta Sporturilor on Monday, December 11, 2017

 

Afla mai multe despre: fcsbgnoheretragere la sorti 

viewscnt
Articole similare