Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | "Ca să fim penibili până la capăt, am luat gol şi de la jumătatea terenului!" Neagoe şi-a distrus jucătorii. "Îmi cer scuze pentru chinul la care aţi fost supuşi!"

VIDEO | "Ca să fim penibili până la capăt, am luat gol şi de la jumătatea terenului!" Neagoe şi-a distrus jucătorii. "Îmi cer scuze pentru chinul la care aţi fost supuşi!"

Superliga

Comentarii

Sepsi OSK a încheiat în genunchi anul 2017, cu o nouă înfrângere umilitoare, scor 0-3, suferită pe terenul Voluntariului.

Sepsi are doar 15 puncte după primele 22 etape şi intră în pauza de iarnă pe locul 13, direct retrogradabil, iar tehnicianul Eugen Neagoe anunţă schimbări masive la nivelul lotului.

Tehnicianul nou-promovatei nu l-a menajat deloc pe portarul Roland Niczuly, căruia i-a imputat golul doi primit de Sepsi, dar şi reuşita lui Căpăţână, venită după un şut de la 40 de metri (vezi aici video).



"Ca să fim penibili până la capăt, am primit şi gol de la jumătatea terenului. Din păcate pentru noi şi pentru cei care au jucat în această seară, se va încheia colaborarea. O să îi anunţ pe băieţi şi vom discuta bărbăteşte, să aibă şi ei timp să-şi găsească echipe. Sper ca acolo să joace mai bine.

Sunt jucători, sperăm noi valoroşi, care pot să ne ajute. Deja ne-am înţeles cu cinci, şase jucători. Vom vedea în zilele următoare. Trebuie să am o discuţie şi cu conducerea. Nu vreau să spun mai multe în acest moment.

Trebuie să fim bărbaţi, să ne privim în ochi şi să ne luăm la revedere. Eu sper să reuşească la echipele la care vor pleca.

Ca să fac o glumă... E vina mea că am început jocul cu el în poartă. Îmi cer scuze faţă de telespectatori, care au fost chinuiţi o oră jumate să se uite la aşa ceva. E chiar dramatic ce am văzut în această seară
", a declarat Eugen Neagoe la Telekom Sport, imediat după meci.

Afla mai multe despre: neagoesepsivoluntari 

viewscnt
Articole similare