Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Cagliari - Lazio era 1-0 în minutul 93! Cât s-a terminat partida. Radu Ştefan a fost titular la romani

VIDEO Cagliari - Lazio era 1-0 în minutul 93! Cât s-a terminat partida. Radu Ştefan a fost titular la romanigalerie foto

Serie A

Comentarii

Lazio Roma a oferit o seară senzaţională suporterilor săi. Condusă în minutul 90+3 cu scorul de 1-0 de Cagliari, formaţia lui Radu Ştefan (titular în acest meci) a întors în ultimele minute şi a câştigat cu 2-1. Partida a fost în direct la Telekom Sport.

Lazio a întors senzational in fata lui Cagliari in  ultimul meci al etapei din Italia. Au fost două goluri marcate în prelungirile partidei după ce Cagliari a condus din minutul 8. Eliminată din Europa la mijlocul săptămânii, echipa lui Ştefan Radu a început greu.

A luat gol de la Simeone si până la finalul reprizei doar oaspeţii au mai ratat şanse importante. În repriza secundă s-a ratat mult de ambele părţi, Lazio a fost mai inspirată.Luis Albero a egalat în minutul 93, iar Caicedo a finalizat excelent în minutul 8 de prelungiri.

A fost cea de-a opta victorie la rând în Serie A pentru echipa lui Ştefan Radu care se menţine pe locul 3 la 3 trei puncte de primele două poziţii. Cagliari a pierdut primul meci după 14 partide fără înfrângere. 

Afla mai multe despre: lazioradu ştefan 

viewscnt
Articole similare