Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Căpitanul echipei de rugby a Stelei trage din greu, după accidentarea groaznică suferită în urmă cu două luni: ”Abia aştept să încep să alerg”

VIDEO | Căpitanul echipei de rugby a Stelei trage din greu, după accidentarea groaznică suferită în urmă cu două luni: ”Abia aştept să încep să alerg”

Rugby

Comentarii

La două luni de la crunta accidentare, căpitanul Stelei trage din greu să ajungă să se antreneze din nou alături de colegi. Din această cauză, Viorel Lucaci nu va putea fi alături de ”stejari” la începutul anului viitor în meciurile de calificare la Cupa Mondială din 2019.

28 octombrie 2017. Minutul 31 din derbyul rugbyului românesc. Este momentul în care la un placaj aparent banal Viorel Lucaci a suferit o accidentare care cutremura orice sportiv de performanţă. Verdictul medicilor a fost crunt: ruptură de ligament încrucişat exterior: ”Am intrat în contact, un jucător m-a placat şi în momentul când eu l-am depăşit, el a căzut pe mine. Eu, având crampoanele lungi, au rămas în pământ şi în momentul ăla mi-a prins piciorul în pământ şi am auzit o trosnitură. În momentul ăla am ştiut că s-a întâmplat ceva acolo”.
 

La două luni de la momentul accidentării, l-am găsit pe Viorel Lucaci la recuperare. Muncind din greu.



Reporter: Câte ore lucrezi pe zi?
Lucaci: 3-4 ore, dar sunt exerciţii foarte grele. Când eşti sportiv ţi se par uşoare, când eşti în activitate, dacă te pune cineva să le faci, dar aici, acum, în momentul ăsta sunt extraordinar de grele.

Căpitanul rugbyştilor din Ghencea este departe de momentul când va putea reintra la antrenamente alături de colegi: ”Doctorul şi kinetoterapeutul spun că totul decurge normal. Sunt nerăbdător să încep să alerg prima dată”

Alin Voica: În luna martie ar trebuie să joace cu echipa, o săptămână - două de pregătire cu echipa şi poate să intre în teren.
Reporter: Când începe să alerge?
Alin Voica: La începutul lui martie şi apoi trebuie să-l ridicăm fizic.

Afla mai multe despre: viorel lucacirugbysteauaaccidentare 

viewscnt
Articole similare