Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Căpitanul lui Hermannstadt, în culmea fericirii după succesul cu Dinamo: "Nu ne aşteptam la un asemenea scor"

VIDEO | Căpitanul lui Hermannstadt, în culmea fericirii după succesul cu Dinamo: "Nu ne aşteptam la un asemenea scor"

Hermannstadt​

Comentarii

FC Hermannstadt a dat lovitura în meciul cu Dinamo, echipă pe care a învins-o cu scorul de 4-2, într-o partidă transmisă sâmbătă seară la Telekom Sport. Căpitanul sibienilor, Răzvan Dâlbea, a fost ales omul meciului şi a vorbit la superflash despre acest rezultat uluitor.

"Nu cred că aşteptam la un asemenea scor, dar am fost foarte încrezători şi chiar am vorbit între noi înainte de meci şi aveam un sentiment foarte bun pentru acest meci. Sincer să vă spun, am fost foarte dornici să spargem acest ghinion, pentru că nu am mai câştigat de foarte mult timp. Ne bucurăm că am reuşit-o în faţa acestor fani minunaţi şi de acum trebuie să privim foarte optimişti pentru meciurile care urmează", a spus Dâlbea la interviul de la finalul partidei. 

Veteranul de la Hermannstadt ştie care a fost punctul slab al "câinilor" şi a explicat ce erori au încercat să speculeze: "Ştiam că au unele probleme pe faze fixe. Deşi sunt periculoşi şi ei pe faza de atac la fazele fixe, ştiam că au unele probleme în apărare. Am încercat să apărăm, am executat foarte bine şi iată că am profitat".

După această victorie, Hermannstadt este tot pe penultimul loc în clasament, la egalitate de puncte cu Academica Clinceni şi Sepsi, care au însă nu au jucat în această etapă. 

Afla mai multe despre: dalbeahermannstadt 

viewscnt
Articole similare