Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Ce cred bascii despre transferul lui Ganea la Bilbao! Reportaj de la barul pe care-l deţine familia fundaşului român

VIDEO | Ce cred bascii despre transferul lui Ganea la Bilbao! Reportaj de la barul pe care-l deţine familia fundaşului român

Stranieri

Comentarii

Cristi Ganea este cunoscut în comunitatea din Bilbao, acolo unde va ajunge din vară. Fundaşul stânga a jucat în fotbalul local între 9 şi 18 ani, înainte de a reveni în România. Suporterii sunt de părere că este un pariu pe care Atlhetic trebuie să-l facă.

Cristian Ganea se va transfera în vară la Athletic Bilbao. Bascii s-au înţeles deja cu Viitorul, jucătorul a făcut miercuri vizita medicală, dar transferul se va realiza abia în vară. În urma acestei ştiri, televiziunea ETB a realizat un reportaj la barul pe care-l are deschis familia lui Cristi Ganea. Acesta se află în localitatea Basauri, la câţiva kilometri de Bilbao:

”Cristian Ganea este foarte cunoscut în Basauri, unde a jucat deja la trei echipe din această localitate din diviziile inferioare [...] La afacerea familiei Ganea din Basauri, vestea transferului la Athletic a fost primită cu naturaleţe şi linişte. Jucătorul este cunoscut printre suporterii din Basauri. Adina, mama lui, ne-a arătat cu mândrie tricoul fiului ei, care nu este singura din sat. Ne arată cu mândrie tricoul lui Ganea”, a fost prezentarea făcută de reporterul de la ETB.

Oamenii din zonă îl cunosc foarte bine pe Cristi Ganea şi consideră că este un transfer interesant pentru Athletic Bilbao: ”Este un fotbalist foarte interesant. Este un jucător care loveşte bine, care are explozie cu mingea la picior. În plus, este un jucător de sacrificiu. Dacă analizăm că acest fotbalist în epoca lui de junior juca împotriva unor jucători importanţi şi concura cu ei, trecând tot acest timp şi având evoluţii în străinătate, unde s-a format, eu cred că, pe lângă faptul că e un risc, este şi un pariu interesant pentru Athletic”.

Un milion de euro va primi Viitorul în schimbul transferului Cristi Ganea la Athletic Bilbao

Afla mai multe despre: cristi ganeareportajbilbaoathletic bilbao 

viewscnt
Articole similare