Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Ce făcea Steliano Filip în timp ce jucătorii lui Dinamo salutau galeria. Fundaşul este certat cu ultraşii dinamovişti

VIDEO | Ce făcea Steliano Filip în timp ce jucătorii lui Dinamo salutau galeria. Fundaşul este certat cu ultraşii dinamovişti

Dinamo București

Comentarii

Steliano Filip n-a mers să salute galeria la finalul derby-ului Rapid - Dinamo 1-1. Jucătorul în vârstă de 27 de ani se află în conflict cu ultraşii lui Dinamo şi a afirmat de mai multe ori că vrea să plece din această cauză.

Steliano Filip a revenit în urmă cu un an la Dinamo, însă în acest sezon a avut mari probleme. Fundaşul stânga a fost printre cei mai criticaţi jucători şi Filip a vrut să plece.

Până la urmă, a ales să continue la Dinamo şi, la derby-ul cu Rapid, a fost pentru prima oară în lot, în acest an. Însă Steliano Filip a stat departe de galeria lui Dinamo.

Ce făcea Steliano Filip în timp ce jucătorii lui Dinamo salutau galeria

Steliano Filip a avut evoluţii foarte slabe în prima parte a sezonului şi a intrat pe lista neagră a galeriei.

Jucătorul de 27 de ani a fost aspru criticat de către suporteri şi, la începutul acestei ierni, a declarat de mai multe ori că vrea să-şi rezilieze contractul cu Dinamo.

Steliano Filip n-a primit însă oferte şi până la urmă a rămas în Ştefan cel Mare. La derby-ul cu Rapid, a fost pentru prima oară în lot, în contextul în care este în urmă cu pregătirea fizică.

Însă relaţia dintre Steliano Filip şi ultraşii lui Dinamo este în continuare foarte rece. Fostul internaţional român n-a mers alături de colegii săi să salute galeria la finalul partidei.

Steliano Filip a preferat să se joace pe teren cu fetiţa lui.

Flavius Stoican susţine că se va baza din nou pe Steliano Filip

Chiar dacă nu se află în cele mai bune relaţii cu galeria, Steliano Filip are şanse să joace în continuare la Dinamo. Flavius Stoican a afirmat că jucătorul în vârstă de 27 de ani este în urmă cu pregătirea fizică şi că va apela la el atunci când va fi nevoie:

”Steliano Filip, la momentul acesta, o să aibă un program separat pentru că a pierdut foarte mult în ultima perioadă. Atunci când el din punct de vedere mental şi vreau să subliniez, din punct de vedere menta şi fizic va fi apt şi Dinamo va avea nevoie de el, cu siguranţă va fi în teren”, a spus Flavius Stoican.

Afla mai multe despre: steliano filip 

viewscnt
Articole similare