Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Ce fotbalist a irosit Real Madrid! James Rodriguez, recital pentru Everton: două goluri şi un assist în ultima etapă din Premier League

VIDEO | Ce fotbalist a irosit Real Madrid! James Rodriguez, recital pentru Everton: două goluri şi un assist în ultima etapă din Premier League

Premier League

Comentarii

James Rodriguez (29 de ani) străluceşte la Everton şi îi dă motive de regret lui Zinedine Zidane, antrenorul lui Real Madrid, care a decis să renunţe la serviciile sale deşi nu i-a dat prea multe şanse să arate ce poate.

După ce a stat mai mult pe bancă în mandatul lui Zinedine Zidane, Real Madrid l-a cedat gratis pe James Rodriguez  la Everton, iar fotbalistul columbian străluceşte pe Goodison Park, sub comanda lui Carlo Ancelotti, antrenor cu care a mai lucrat la Real Madrid şi Bayern Munchen.

James Rodriguez s-a remarcat din nou pentru Everton, în partida din deplasare, contra lui Brighton. Mijlocaşul a marcat de două ori şi a livrat un assist pentru Yerry Mina, fiind omul deciisv al lui Carlo Ancelotti în victoria cu Brighton. De la venirea în Premier League, columbianul a strâns trei goluri şi trei pase de gol în cinci meciuri jucate pentru echipa engleză.

Real Madrid l-a cumpărat pe James Rodriguez în 2014, de la AS Monaco, dar de la numirea lui Zinedine Zidane, în 2016, fotbalistul a jucat puţin spre deloc pentru "galactici". Când a fost transferat pe "Bernabeu", pentru 75 de milioane de euro, la Real era antrenor Carlo Ancelotti. Tot italianul o antrena pe Bayern în 2017, când nemţii l-au împrumutat pentru un sezon.



James Rodriguez a semnat cu Everton până în 2022.

CLICK AICI PENTRU VIDEO CU GOLURILE ŞI ASSIST-UL LUI JAMES RODRIGUEZ

Afla mai multe despre: james rodriguezevertonvideorecital 

viewscnt
Articole similare