Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Ce victorie! Buzzer beater de senzaţie reuşit de Blake Griffin în Portland - LA Clippers. Aici ai toate rezultatele serii din NBA!

VIDEO | Ce victorie! Buzzer beater de senzaţie reuşit de Blake Griffin în Portland - LA Clippers. Aici ai toate rezultatele serii din NBA!galerie foto

NBA

Comentarii

LA Clippers a câştigat dramatic în Portland, scor 104-103, graţie unui coş de trei puncte reuşit în ultima secundă de vedeta Blake Griffin.

Griffin a terminat partida cu 25 de puncte, 8 recuperări şi 5 assist-uri în dreptul său. DeAndre Jordan, celălalt star din lotul lui Clippers, a bifat 18 recuperări, mai multe decât toţi cei cinci titulari din echipa gazdelor.

Boston Celtics a reuşit o victorie importantă în Milwaukee, scor 96-89. Kyrie Irving se descurcă tot mai bine în tricoul "verzilor". A marcat 24 de puncte şi a oferit şapte assist-uri. Cel mai bun marcator al oaspeţilor a fost însă veteranul Al Horford, cu 27 de puncte. Puştiul Antetokounmpo a făcut un nou meci bun din punct de vedere statistic: 28 de puncte, 10 recuperări şi 7 assist-uri.

DeMarcus Cousins şi-a umilit fosta echipă cu o performanţă de senzaţie. New Orleans a învins-o pe Sacramento, scor 114-106, într-o partidă în care Cousins a înscris 41 de puncte şi a reuşit 23 de recuperări!

Afla mai multe despre: de marcus cousinsla clippersla clippersportlandnba 

viewscnt
Articole similare