Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Cea mai amuzantă reacţie imediat după henţul clar al israelienilor: "Domnule arbitru, eşti chior rău de tot!". Cine a spus-o

VIDEO | Cea mai amuzantă reacţie imediat după henţul clar al israelienilor: "Domnule arbitru, eşti chior rău de tot!". Cine a spus-o
Comentarii

Arbitrul Oykaza şi adiţionalul Ugurlu nu au văzut un henţ clar în minutul 52, care ar fi trebuit succedad de eliminare şi penalty pentru gazde.

Decizia lor a scos din buzunarul FCSB 240.000 de euro. Atât este diferenţa între un egal şi o victorie în Europa League.

"Domnul arbitru adiţional, eşti chior rău de tot!" - a spus comentatorul Emil Grădinescu imediat după fază.

"Mie mi-a stricat seara acel penalty neacordat, dar ăsta e fotbalul, n-avem ce face. A fost destul de clar. Au fost şi vreo trei arbitri la jumătate de metru, dar, din păcate, nu a văzut niciunul. Nu ştiu cum a văzut toată lumea din tribună şi doar ei nu" - a spus Constantin Budescu.

"Da, am vazut si eu acum in vestiar, mi-au aratat colegii, dar nu comentez arbitrajul, nu l-am comentat mereu. Normal ar trebui sa vezi, ca si arbitru, mai ales ca aveam si arbitru aditional" - a spus Nicolae Dică. 

FCSB s-a calificat în 16-imile Ligii Europa, în urma remizei, scor 1-1, cu Hapoel Beer Sheva, de pe Arena Naţională, în etapa a patra a Grupei G a competiţiei. Pentru FCSB a marcat Florinel Coman '31, iar pentru Hapoel Beer Sheva a înscris Ben Sahar '38.

Afla mai multe despre: emil gradinescufcsbhapoel beer shevaeuropa league 

viewscnt
Articole similare