Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Cel mai ciudat moment după o victorie obţinută în 90+6! De ce a început Guardiola să urle la un adversar. Ce i-a zis Pep

VIDEO | Cel mai ciudat moment după o victorie obţinută în 90+6! De ce a început Guardiola să urle la un adversar. Ce i-a zis Pep

Premier League

Comentarii

Manchester City s-a impus dramatic în partida cu Southampton, scor 2-1, graţie unui gol înscris în minutul 90+6 de Raheem Sterling, însă finalul meciului l-a găsit pe Guardiola extrem de nervos.

În loc să sărbătorească victoria alături de jucătorii săi, Pep s-a îndreptat spre adversari şi a părut să arunce cuvinte grele la adresa acestora. Ţinta lui Guardiola a fost mijlocaşul Nathan Redmond, iar camerele de luat vederi au surprins imagini care i-au intrigat pe privitori.

Guardiola a fost întrebat despre acest moment la conferinţa de presă şi a oferit explicaţii. Pep a dezvăluit că şi-a arătat în acest mod frustrarea că o echipă cu jucători "super talentaţi" precum Southampton a preferat să facă antijoc, în loc să-şi pună în valoare calităţile.

"Anul trecut el (n.r. Redmond) ne-a distrus aici! Nu îl ştiam anul trecut şi am realizat cât de bun este. Southampton are câţiva jucători super talentaţi. Redmond e atât de bun în duelurile "unu la unu". Dar ei nu au vrut să joace şi au început să tragă de timp din minutul 9! Eu voiam doar ca ei să joace fotbal. Astăzi el (n.r. Redmond) nu a putut să ne atace pentru că echipa s-a apărat tot meciul. Am vorbit şi cu Oriol Romeu, Van Dijk, dar şi cu jucătorii mei", a declarat Guardiola după meci.


 

Afla mai multe despre: guardiolaredmondsouthamptonmanchester city 

viewscnt
Articole similare