Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | CFR Cluj - Universitatea Craiova 1-2. Încă o victorie a oaspeţilor în play-off. Mutu, învins de olteni

VIDEO | CFR Cluj - Universitatea Craiova 1-2. Încă o victorie a oaspeţilor în play-off. Mutu, învins de olteni

CFR Cluj

Comentarii

Universitatea Craiova a învins-o, în deplasare, pe CFR Cluj, scor 2-1, în prima etapă a play-off-ului Superligii. Oltenii au trecut pe locul secund în clasament.

VIDEO | CFR Cluj - Universitatea Craiova 1-2 (Ilie 66 / Baiaram 38, Mitriţă 51)


Min 90+7. Final de meci.

Min 87. Eliminare CFR. Ilie mai face o gafă. Are un atac violent asupra lui Markovic şi vede cartonaşul roşu. Fundaşul Clujului pleacă mai devreme la cabine.

Min 68. Ocazie CFR. Muhar trimite un şut pe centrul porţii, şut reţinut de portarul Popescu.

Min 66. GOOOL CFR. Matei Ilie se revanşează şi reduce din diferenţa de pe tabelă. Clujenii încă mai speră să obţină ceva din acest meci.

Min 55. Posibil penalty CFR. Dar tuşierul arată offside. Faza este analizată şi în cabina VAR. Se păstrează decizia asistentului.

Min 53. Ocazie Craiova. Baiaram ratează încă o şansă bună de gol. CFR-iştii, de negăsit.

Min 51. GOOOL Craiova. Mitriţă duce scorul la 2-0, după ce câştigă duelul fizic cu Matei Ilie. Jucătorul oltenilor l-a dovedit cu experienţă pe mult mai tânărul fundaş al lui Mutu.

Min 46. Începe repriza a doua.

Min. 45+2: Pauză!

Min. 45+1: Ocazie mare, Craiova! Ivan trimite o ”ghiulea”, de la 11 metri, care trece la o palmă de ţintă. Sava era învins.

Min. 38: GOOOLLL Craiova! Bancu trimite un şut din unghi, Sava respinge greu, în faţă, de unde Baiaram este pe fază şi reia în poartă.

Min. 33: Avalanşă de ocazii! Încă o intervenţie fantastică a lui Laurenţiu Popescu, în faţa lui Daniel Birligea.

Min. 29: Bară, CFR Cluj! Bancu încearcă să respingă pe spate cornerul executat de Deac, dar trimite mingea în bară. Pentru moment, tabela rămâne imaculată.

Min. 28: Ocazie, CFR! Otele încearcă o execuţie de efect, la colţul lung, dar fundaşii olteni resping în corner.

Min. 19: Ocazie, Craiova! Creţu vine lansat, dar lovitura sa de cap trece mult peste poarta lui Sava.

Min. 13: Şansă mare, CFR! Birligea este aproape să înscrie, dar Popescu are un reflex extraordinar.

Min. 9: Ocazie CFR Cluj! Matei Ilie loveşte balonul cu capul, dar Popescu respinge în lateral.

Min. 1: A început partida!

Echipele de start:

CFR Cluj: Sava - Mogoş, Boben, M. Ilie, Abeid - Muhar, K. Keita, Tachtsidis - Deac (cpt.), Bîrligea, Otele
Rezerve: Hindrich - Camora, Kresic, Manea, Aussi, R. Filip, Fică, Avounou, El Kaddouri, Serebe, Michael
Antrenor: Adrian Mutu

CSU Craiova: L. Popescu - Căpăţînă, Maldonado, Badelj, Bancu (cpt.) - Al. Creţu, Mateiu, Mekvabishvili - Baiaram, Ivan, Mitriţă
Rezerve: Goga - Vlădoiu, Soiri, Zajkov, Raul Silva, Kozulj, Danciu, Bană, Houri, Cîmpanu, Blesa, Markovic
Antrenor: Ivaylo Petev

Stadion: „Dr. Constantin Rădulescu”
Arbitru: Chivulete Andrei Florin (Bucureşti). A1: Marica Mihai Marius (Bistriţa), A2: Constantinescu Andrei (Bucureşti). Arbitru VAR: Andrei Florin (Târgu Mureş). Arbitru AVAR: Vodă Alexandru (Alba Iulia)


Ardelenii au o serie de 5 jocuri fără înfrângere în campionat, iar în precedentele 3 partide au două remize 2-2 cu Oţelul Galaţi şi 1-1 cu Farul Constanţa.

În sezonului regulat, cei de la Universitatea Craiova au câştigat partidele cu cei de la CFR Cluj, 1-1 în tur şi 1-0 la retur.

Ce a declarat Mutu înainte de meci:

”Suntem pregătiţi pentru mini-campionatul care urmează. Ştim că vor fi 10 finale şi le vom aborda cu încredere în forţele noastre. Deşi plecăm de pe locul al treilea, ne propunem să câştigăm fiecare meci şi să vedem unde ne situăm la final. Avem şanse la titlu, dar important e să ne concentrăm pe victorie în fiecare partidă

Craiova este o echipă puternică, de temut. Îi respectăm foarte mult şi consider că avem cel mai greu adversar posibil pentru prima etapă. Totuşi, am încredere în jucătorii mei şi sunt convins că vom reuşi să obţinem un rezultat pozitiv dacă vom fi concentraţi şi conectaţi pe tot parcursul meciului”, a spus Adrian Mutu, la conferinţa de presă.

Discursul lui Ivaylo Petev despre meciul cu CFR Cluj

„O să ne întâlnim cu una dintre cele mai bune echipe, o echipă cu mare experienţă şi mulţi jucători individuali foarte buni. O să căutăm să ne prezentăm bine şi să câştigăm meciul.

Nu o să fie uşor să câştigăm, dar o să luptăm din primul minut. Mereu luptăm, dar fiecare adversar este diferit şi avem un singur scop: să câştigăm.

Dorinţa jucătorilor se vede în fiecare zi, câteodată avem rezultate şi câteodată nu, dar dorinţa o văd în fiecare zi. Trebuie să ne pregătim fizic, psihic şi tactic. Este mai bine să jucăm acum cu CFR Cluj, nu după pauza din campionat.

Nu s-au schimbat multe la CFR Cluj. Otele este în formă, însă nu este important cum o să joace un jucător, ci cum o să ne apărăm mâine.

Screciu nu o să fie disponibil mâine, să sperăm că după pauză se va reface şi imediat o să fie apt”, a declarat Ivaylo Petev, la conferinţa de presă premergătoare meciului cu CFR Cluj.

Echipele probabile:

  • CFR: R. Sava - Cr. Manea, Boben, Ajeti, Camora - Muhar, Keita, Tachtsidis - C. Deac, Bîrligea, Otele
  • Rezerve: Hindrich, Abeid, M. Ilie, R. Filip, Mamic, Serebe, Mogoş, Avounou Fofana, Fica, Michael
  • Antrenor: Adrian Mutu
  • Universitatea: L. Popescu - Căpăţână, Maldonado, Badelj, Bancu - A. Creţu, Mateiu, Houri - Baiaram, Markovic, A. Mitriţă
  • Rezerve: Lazar, Goga, Zajkov, Raul Silva, Vlădoiu, Soiri, Mekvabishvili, Kozulj, A. Ivan, Koljic, Danciu, Cîmpanu, Blesa
  • Antrenor: Ivaylo Petev

Afla mai multe despre: cfr clujuniversitatea craiovaplay-off 

viewscnt
Articole similare