Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Chelsea - Crystal Palace 3-1. Stamford Bridge cântă ”Viva España”. Spaniolii lui Sarri au făcut diferenţa

VIDEO | Chelsea - Crystal Palace 3-1. Stamford Bridge cântă ”Viva España”. Spaniolii lui Sarri au făcut diferenţa

Premier League

Comentarii

Chelsea nu s-a împiedicat de Crystal Palace pe teren propriu. A fost un meci în care elevii lui Hogdson au făcut tot posibilul să ţină companie plăcută vecinei de cartier, dar în care spaniolii lui Sarri au făcut diferenţa.

Alvaro Morata a marcat primul gol al meciului pentru The Blues, dar Andros Townswend a egalat la cinci minute de la reluare.
 
Acelaşi Morata i-a adus pe elevii lui Sarri în avantaj în minutul 65, pentru ca Pedro să închidă tabela în minutul 70, după o centrare venită de la un alt spaniol, Marcos Alonso.

Chelsea are 27 de puncte şi e pe doi în clasament după această etapă, la două puncte de liderul, Manchester City. Palace ocupă poziţia a 14-a, cu 8 puncte în 11 meciuri. Etapa viitoare, Chelsea are meci pe teren propriu cu Everton, iar Palace primeşte vizita lui Tottenham, într-un alt derby londonez cu încărcătură. 


LIVE Chelsea - Palace 3-1 (Morata 31, 65, Pedro 70/Townsend 53)

Echipele de start:

Chelsea: Kepa - Azpilicueta, Rudiger, Luiz, Alonso - Barkley, Jorginho, Kante - Pedro, Morata, Willian

Crystal Palace: Hennessy - Wan Bissaka, Tomkins, Sakho, van Aanholt - McArthur, Kouyate, Milivojevic, Meyer - Townsend, Zaha


Final de meci: 3-1 pentru The Blues

Min 70: Chelsea se desprinde la 3-1. Pedro reuşeşte să finalizeze centrarea lui Marcos Alonso

Min 65: Alvaro Morata face dubla pentru Chelsea. Finalizare splendidă, care nu-i lasă nicio speranţă portarului Hennessy

Min 53: Lovitură de teatru pe Stamford Bridge. Crystal Palace restabileşte egalitatea prin Townsend. A fost primul şut al oaspeţilor pe spaţiul porţii lui Chelsea

1-0 la pauză pentru Chelsea

Min 32: Gol Chelsea! Alvaro Morata înscrie din interiorul careului, primul gol al partidei

► După 30 de minute, Chelsea controlează autoritar meciul. Are posesie 73%, dar nu-şi crează ocazii clare de gol. 


Chelsea revine pe Stamford Bridge, după ce etapa trecută a câştigat în deplasare, 4-0, cu Burnley. La echipa lui Maurizio Sarri revine Eden Hazard după o accidentare la spate, dar cu toate acestea prezenţa lui în primul "11" nu este sigură. În echipa de start va apărea Ross Barkley, care a fost odihnit la partida din Cupa Ligii, cu Derby County. 

În schimb, la Crystal Palace, lista absenţilor este mai mare. Connor Wickham, Christian Benteke, Scott Dan şi Joel Ward nu sunt disponibil pentru echipa care ocupă locul 14 în Premier League. 

  • LIVE VIDEO | Chelsea - Crystal Palace, duminică, de la 18:00, pe Telekom Sport 3

Chelsea are trei egaluri şi două victorii în ultimele cinci meciuri, în timp ce Crystal Palace nu a câştigat nicio partidă din ultimele cinci. 

Afla mai multe despre: chelseacrystal palacepremier league 

viewscnt
Articole similare