Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Chelsea - Manchester United, meci nebun în Premier League! Liverpool a revenit pe primul loc

VIDEO | Chelsea - Manchester United, meci nebun în Premier League! Liverpool a revenit pe primul loc

Premier League

Comentarii

A fost o seară nebună în Premier League. Chelsea a învins-o pe Manchester United după un thriller cu şapte goluri. Liverpool a câştigat şi ea spectaculos şi a revenit în fruntea clasamentului.

Liverpool a redevenit lider în Premier League. Dar, în mod surprinzător, partida cu Sheffield de pe Anfield a fost destul de complicată. Nou-promovata a ratat o ocazie uriaşă în primul minut, prin McAtee. Cormoranii au deschis scorul cu ajutorul lui Grbic. Fostul portar al lui Atletico a degajat în Nunez.

Sheffield a reuşit să egaleze după pauză. Puştiul Bradley şi-a dat autogol. Liverpool a rezolvat meciul în ultimele 15 minute. Mac Allister a readus-o pe trupa lui Klopp în avantaj, cu o torpilă fabuloasă. Campionul mondial a fost aproape de încă un gol de senzaţie, dar bara l-a salvat pe Grbic. Gakpo a risipit emoţiile. Olandezul a bifat al 26-lea gol al lui Liverpool marcat în ultimul sfert de oră în acest sezon. Cormoranii au câştigat cu 3-1 şi au refăcut distanţa de două puncte faţă de Arsenal şi trei faţă de City.

Chelsea a câştigat meciul nebun cu Manchester United, cu un gol marcat de Palmer în minutul 101. Londonezii au început senzaţional derby-ul cu Manchester UNited. După 20 de minute era deja 2 la 0. La câteva zile după ce a fost acuzat de rasism, căpitanul Gallagher a deschis scorul. Palmer a majorat diferenţa din penalty. Până la pauză, trupa lui Ten Haag a reuşit să egaleze. Garnacho şi Bruno Fernandes au marcat, iar la cabine s-a intrat cu 2-2. Diavolii au trecut la conducere în repriza a doua.

La doar 19 ani, Garnacho a reuşit a treia sa dublă din acest sezon. De la Michael Owen, în 1999, niciun alt jucător sub 20 de ani nu a mai reuşit o asemenea performanţă. Chelsea nu a cedat şi a revenit incredibil în prelungiri. Palmer a egalat la trei şi a ajuns la opt penaltyuri transformate în acest sezon, din tot atâtea încercări. Tot puştiul cumpărat de la City a înscris golul victoriei, 4 la 3 pentru Chelsea. Londonezii au urcat pe 10, la cinci puncte în spatele lui United, care e pe 6.

Afla mai multe despre: premier leaguerezultatmanchester unitedchelsealiverpool 

viewscnt
Articole similare