Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Chelsea şi-a făcut viaţa grea în Cupa Angliei şi va juca din nou meciul cu Norwich

VIDEO | Chelsea şi-a făcut viaţa grea în Cupa Angliei şi va juca din nou meciul cu Norwich
Comentarii

Chelsea a terminat la egalitate, scor 0-0 partida cu Norwich, ceea ce înseamnă că meciul se va rejuca la Londra. Elevii lui Antonio Conte au jucat foarte slab, ocaziile clare de gol lipsind cu desăvârşire!

Norwich - Chelsea 0-0

Min 77. Una din puţinele ocazii pe care le-a avut Chelsea contra lui Norwich.

Echipele de start:
Norwich (3-4-3): Gunn - Zimmermann, Klose, Hanley - Pinto, Trybull, Tettey, Lewis - Prichard, Maddison, Murphy:
Chelsea (3-4-3: Caballero - Rudier, Luiz, Cahill - Zappacosta, Drinkwater, Bakayoko, Kenedy - Willian, Batshuayi, Pedro. 

Trupa lui Antonio Conte se luptă pentru un loc în următoarea fază a Cupei Angliei cu Norwich, o formaţie situată la jumătatea clasamentului din Championship. ”Albaştrii” ar trebui să câştige acest meci, ţinând cont de diferenţa uriaşă dintre cele două echipe. Ce-i drept, există surprize în meciurile de cupă, mai ales în Anglia, dar nu credem ca este cazul aici.

Chelsea are rezultate bune în ultima perioadă şi reuşeşte să se menţină pe locul trei, la un singur punct distanţă de Manchester United. În plus, Chelsea a câştigat precedentele trei meciuri directe disputate pe terenul lui Norwich. Gruparea din Championship are un joc destul de anevoios pe teren propriu, primind cel puţin un gol în precedentele opt meciuri disputate acasă. În tot acest timp a câştigat doar de două ori.

Afla mai multe despre: chelseanorwichcupa anglieitelekom sport 1directlive 

viewscnt
Articole similare