Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Ciuculescu a lovit din nou. S-a urcat pe poartă şi n-a uitat că a fost refuzat de Steaua: "Aşa le-am promis şi m-am ţinut de cuvânt"

VIDEO | Ciuculescu a lovit din nou. S-a urcat pe poartă şi n-a uitat că a fost refuzat de Steaua: "Aşa le-am promis şi m-am ţinut de cuvânt"

Fotbal

Comentarii

Ştefan Ciuculescu n-a uitat de conflictul cu oficialii Stelei şi a ţinut să le transmită un nou mesaj, după victoria obţinută de Academia Rapid în faţa roş-albaştrilor în finala Ligii a IV-a.

Deşi, la începutul sezonului, se declara a fi unul dintre susţinătorii Stelei, Ştefan Ciuculescu n-a fost păstrat în lotul construit de Marius Lăcătuş şi de Ion Ion, astfel că acesta a mers la Comprest Gim, iar evoluţiile sale bune l-au adus în atenţia giuleştenilor. 

În iarnă, Ştefan Ciuculescu a semnat cu Academia Rapid şi le-a promis fanilor că va face totul pentru ca echipa giuleşteană să câştige campionatul în Liga a IV-a în faţa marilor rivali de la Steaua.

"Uşor, uşor, ne facem treaba. Mai avem un pas de făcut şi promovăm, asta e cel mai important. Eu vreau să spun că m-am ţinut de promisiune. Le-am zis celor de la Steaua că nu vor promova şi că eu voi merge să promovez alături de Rapid. Aşa le-am promis şi aşa s-a întâmplat" , a declarat Ciuculescu pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: ciuculescumarius lacatussteauaacademia rapidliga a patramarius lacatus 

viewscnt
Articole similare