Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Clubul Everton a fost amendat de UEFA cu 30.000 de euro după ce un fan l-a agresat pe portarul Lopes

VIDEO | Clubul Everton a fost amendat de UEFA cu 30.000 de euro după ce un fan l-a agresat pe portarul Lopes
Comentarii

Corpul de Control, Etică şi Disciplină al UEFA a decis, miercuri, ca gruparea Everton să fie amendată cu 30.000 de euro ca urmare a incidentelor de la meciul din 19 octombrie cu Olympique Lyon, din Liga Europa.

VEZI VIDEO CU INCIDENTUL AICI

În minutul 64 al partidei pe care Everton a pierdut-o cu scorul de 1-2, la scorul de 0-1, după un corner executat de gazde, căpitanul gazdelor, Ashley Williams, l-a împins cu un gest nesportiv pe portarul Anthony Lopes, care încerca să reţină o minge în apropierea linie de fund a terenului. Imediat a izbucnit o altercaţie între fotbaliştii celor două echipei, iar "meleul" format astfel a ajuns în bariera de reclame din spatele terenului. Din peluză, un fan cu un copil în braţe i-a tras o palmă peste cap lui Lopes.

Tot miercuri, UEFA a anunţat că gruparea ŢSKA Moscova a fost amendată cu 18.000 de euro ca urmare a problemelor de la meciul cu FC Basel, din 31 octombrie, din Liga Campionilor. Sancţiunea a fost dictată pentru "intrarea suporterilor pe teren" şi "aprinderea/aruncarea petardelor şi a altor obiecte". 

Afla mai multe despre: evertonlyonliga europa 

viewscnt
Articole similare