Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Constantin Budescu, asul din mânecă la naţională? Anunţul făcut de Nicolae Dică

VIDEO | Constantin Budescu, asul din mânecă la naţională? Anunţul făcut de Nicolae Dică

Echipa națională

Comentarii

Constantin Budescu (30 de ani) poate fi surpriza lui Mirel Rădoi şi a lui Nicolae Dică în meciul cu Islanda din play-off-ul Ligii Naţunilor. Secundul lui Rădoi în mandatul de pe banca tricolorilor mari, Dică speră să poată conta pe serviciile lui "Budi" în partida cu nordicii şi nu numai.

Budescu a anunţat că are gânduri de retragere de la naţională după ultima experienţă de la lot, când a acuzat faptul că n-a fost băgat în seamă de Cosmin Contra, fostul selecţioner. Totuşi, Nicolae Dică speră ca Budescu să fie în continuare interesat de telegrama de convocare la naţionala României

"Deocamdată el nu a spus că nu mai vine la echipa naţională.  El a spus că se gândeşte, dar deocamdată nu a spus că renunţă la echipa naţională. Important să fie sănătos şi să aibă evoluţii la Astra. Îl cunosc foarte bine, am mai vorbit de când am plecat de la Steaua şi am mai avut discuţii cu el, şi până să ajung la echipa naţională. Am rămas în relaţii foarte bune, a fost un jucător care pe mine m-a ajutat mult cât a fost la Steaua. Eu sper ca el la Astra să aibă evoluţii bune", a spus Nicolae Dică, pentru Telekom Sport.

  • 15 selecţii şi cinci goluri are în cont Budescu la echipa naţională a României

Budescu a tunat: "O bătaie de joc ceea ce s-a întâmplat la naţională!"

La ultima dublă din preliminariile pentru Euro 2020, cu Suedia (0-2) şi Spania (0-5), Budescu a fost convocat, dar n-a prins niciun minut pe teren. După revenirea în ţară, "Sărmăluţă" şi-a spus oful şi a anunţat că nu ştie dacă va mai răspunde prezent la următoare convocare sub tricolor. ”Mi s-a părut o bătaie de joc ceea ce s-a întâmplat la echipa naţională. Vreau să fie ultima întrebare despre acest lucru, cum cred că o să fie şi ultima mea apariţie la Mogoşoaia. Depinde foarte mult de ce o să se întâmple în continuare. Nu mă retrag, că nu e vorba de retragere la mine, am două-trei meciuri la echipa naţională. Dar probabil nu o să mai merg pe acolo când o să fiu chemat”, a spus Budescu.

Afla mai multe despre: nicolae dicaconstantin budescuechipa nationala 

viewscnt
Articole similare