Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Contra anunţă schimbări în meciul cu Olanda: "Trebuie să-i văd şi pe ei"

VIDEO | Contra anunţă schimbări în meciul cu Olanda: "Trebuie să-i văd şi pe ei"

Echipa națională

Comentarii

Cu Săpunaru accidentat şi cu Tătăruşanu incert, Contra a recunoscut că va face mai multe schimbări în echipă la meciul cu Olanda. Cea mai bună schimbare de până acum este cea a selecţionerului, a comentat căpitanul Chiricheş.

"Avem doar o victorie în istoria meciurilor cu Olanda, e foarte puţin. A fost o echipă puternică şi încă este o echipă puternică, în ciuda faptului că traversează o perioadă mai dificilă, după ce a ratat aceste calificări la turneele finale. Olanda are o generaţie bună, dar sperăm să obţinem un rezultat bun.

Voi face câteva modificări în echipă, momentan, nu ştiu câte, dar voi încerca să menţin câţiva jucători din meciul cu Turcia. Pe parcurs, vor intra şi alţi jucători care n-au prins minute în meciul de săptămâna trecută, trebuie să-i văd şi pe ei. Indiferent de ce schimbări o să fac în echipă, sunt sigur că băieţii care vor intra vor avea aceeaşi atitudine bună, vor pune în aplicare ideile tactice pe care le-am pregătit în aceste zile şi sunt sigur că vom face un meci bun" , a declarat Cosmin Contra la conferinţa de presă.

"E bine că am făcut o schimbare, se vede o altă atitudine la echipă, este o dispoziţie mult mai bună din partea tuturor şi sper ca acest lucru să continue şi în perioada următoare" , a spus Vlad Chiricheş.


Conferinţa oficială a selecţionerului Cosmin Contra va fi în direct la Telekom Sport 1 şi LIVE cu VIDEO pe site-ul telekomsport.ro şi pe pagina de Facebook Telekom Sport Romania, astăzi, de la ora 09:45.

Mâine, 14 noiembrie, de la ora 21:00, pe Arena Naţională, tricolorii pregătiţi de Cosmin Contra vor întâlni reprezentativa Olandei.

 

Afla mai multe despre: cosmin contraolandaturciaromaniaarena nationalacluj 

viewscnt
Articole similare