Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Contra şi-a pierdut vocea după debutul ca selecţioner. Cum le-a schimbat atitudinea tricolorilor

VIDEO | Contra şi-a pierdut vocea după debutul ca selecţioner. Cum le-a schimbat atitudinea tricolorilor
Comentarii

Comin Contra a debutat cu o victorie pe banca naţionalei României, scor 3-1 contra Kazahstanului. Răguşit, abia a reuşit să facă declaraţii la finalul meciului.

"Am avut emoţii, ca la orice debut, ca antrenor sau pe orice funcţie. Mă bucur pentru băieţi că au înţeles că este un nou început. Am încercat în aceste două zile în care am fost împreună să le dau din agresivitate şi în multe momente am reuşit.

Budescu era într-o formă bună şi eu cred că merita să joace, l-am simţit bine şi la antrenamente, mă bucur pentru el. El trebuia să bată penalty-ul. Le-am  transmis jucătorilor să avem atitudine, să jucăm fotbal, agresivitate, să stăm cât mai mult în jumătatea adversarilor.

Dacă vom continua aşa şi ne vom îmbunătăţi un pic aceste momente de relaxare, cred că suntem pe drumul cel bun. Sunt mulţumit azi. În Danemarca mergem să jucăm bine şi sper să facem un joc bun. Poate răzbunăm acea generaţie după mult timp, îmi doresc asta, făceam parte din acea generaţie şi ştiu ce a însemnat acel eşec în Danemarca", a declarat Contra, la TVR.

"Budescu a făcut un meci bun şi pe faza de apărare. Dacă va continua aşa, va juca şi în alte meciuri. Nu mă interesează cine are numărul 10. Şi Grozav a făcut un meci extraordianar", a mai spus Contra la conferinţa de presă.

Afla mai multe despre: comin contraromaniakazahstandebutselectioner 

viewscnt
Articole similare