Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Cornel Dinu: "Bokila este mai mult un struţ!" Cum i-a caracterizat pe ceilalţi jucători de la Dinamo

VIDEO | Cornel Dinu: "Bokila este mai mult un struţ!" Cum i-a caracterizat pe ceilalţi jucători de la Dinamo

Superliga

Comentarii

Cornel Dinu i-a caracaterizat în stilul său pe câţiva dintre jucătorii lui Dinamo. Legenda clubului din Ştefan cel Mare spune că lotul lui Dinamo este un amestec de decizii greşite şi erori în creşterea jucătorilor.

Dinamo are o perioadă foarte slabă şi are şanse destul de mici să prindă play-off-ul. Nu este însă o surpriză pentru Cornel Dinu, care spune că a tras de mai multe ori un semnal de alarmă faţă de unele decizii pe care le-a considerat eronate. Fostul mare internaţional spune că transferurile n-au fost foarte inspirate, însă şi jucătorii crescuţi de club au carenţe.

Rugat de Dan Udrea să-i caracterizeze pe unii dintre jucătorii lui Dinamo, Cornel Dinu a pus un diagnostic în stilul consacrat:



Bokila - este mai mult - prin alergare - un struţ decât un african cu calităţi fizice incontestabile.

Paul Anton - un jucător care se clatină la mijlocul echipei, dărâmă toată echipa.

Steliano Filip - este victima, într-un fel, victima faptului că nu se mai lucrează din fragedă tinereţe pe deficienţele şi pe calităţile care trebuie sădite pe un jucător de fotbal, pe un apărător
Este stingher în banda stângă, unde face prostii nenumărate, de marcaj, de deposedare, nu iese din niciun meci fără cartonaş. Poate mai interesant ar fi fost dacă ar fi fost întrebuinţat mai mult la mijlocul terenului, acolo unde Rednic l-a aruncat de două ori.

Katsikas - este un grec care poate avea ”rapiditatea” doar în primele măsuri din dansul lui Zorba Grecu'. Când începe ritmul, îşi rupe picioarele şi iese din horă

Nedelcearu -  şi el cred că este victima acestui sistem în care nu s-a lucrat din fragedă copilărie. Cum se făcea cu noi, cu Traian Ionescu. Terminam antrenamentul şi stăteam o oră pe zgură să învăţăm să deposedăm, ne rupeam genunchii. Este victima acestui sistem care nu pregăteşte jucătorul pentru ce viaţa care. Şi este în categoria născut talent şi aproape sfârşit speranţă.

Afla mai multe despre: cornel dinuliga 1dinamobokilakatsikas 

viewscnt
Articole similare