Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Coşmar pentru Silviu Lung în Turcia! Fundaşii "l-au îngropat" în doar 10 minute. Ce a păţit românul în ultimul meci

VIDEO Coşmar pentru Silviu Lung în Turcia! Fundaşii "l-au îngropat" în doar 10 minute. Ce a păţit românul în ultimul meci

Stranieri

Comentarii

Portarul român al lui Kayserispor, Silviu Lung jr., a fost lovit de ghinion în ultimul meci din campionat, cu Basaksehir. Fundaşii lui Kayserispor, fosta echipă pregătită de Marius Şumudică, au înscris două autogoluri încă din startul meciului.

Silviu Lung jr., meci de uitat în Turcia

  • Kayserispor trece printr-o perioadă grea în prima ligă din Turcia. Clubul e pe ultimul loc în clasament, cu doar 10 puncte, după 16 etape, iar în etapa cu numărul 16 parcursul slab a continuat. 

UPDATE 17:49 Meciul s-a terminat 4-1 pentru Başakşehir.


Basaksehir s-a desprins rapid la 2-0 până în minutul 10, în urma a două autogoluri la care Silviu Lung jr. nu a avut reacţie. În minutul cinci, Lopes a deviat din lateral în poartă, apoi a fost rândul lui Kula să-l imite, dar de pe partea opusă. 

Până la pauză, Kravets a redus din diferenţă, dar speranţele lui Kayserisport a durat doar până după pauză. Demba Ba, fostul atacant al lui Chelsea, a dus scorul al 3-1, după o nouă deviere a unui fundaş al gazdelor. 

VIDEO AICI

Afla mai multe despre: silviu lung jrkayserisporsilviu lung jr turcia 

viewscnt
Articole similare