Experiențe împreună.
You are here:

VIDEO | Cosmin Contra a dezvăluit ce a făcut cu sticla de palincă primită după meciul cu Turcia

VIDEO | Cosmin Contra a dezvăluit ce a făcut cu sticla de palincă primită după meciul cu Turcia

Echipa națională

După meciul cu Turcia, Cosmin Contra a avut parte de un moment inedit la conferinţa de presă. Un jurnalist din Baia Mare, care-i promisese după partida cu Kazahstan că-i aduce o sticlă de palincă, s-a ţinut de cuvânt şi i-a oferit cadoul selecţionerului.

"Am trimis-o la Timişoara, pentru că în sticlă era numele meu, era data de la meciul cu Turcia. O să o ţin acolo ca amintire. Poate, peste câţiva ani, când vă invit pe la mine, o să vă dau din acea palincă. Am multă, ajunge pentru toată lumea. Nu e pentru 3-4 persoane, trebuie să facem trupă serioasă acolo" , a declarat Cosmin Contra.

Comentarii
viewscnt
Articole similare
România, grupă complicată în Liga Naţiunilor! Ne luptăm cu Serbia, Muntenegru şi Lituania! Cum arată drumul spre Euro 2020

România şi-a aflat adversarele din Liga Naţiunilor, în urma tragerii la sorţi care a avut loc la Lausanne. Serbia, Muntenegru şi Lituania sunt cele trei echipe cu care ne vom confrunta în Grupa 3 a Ligii C. La prima vedere, tricolorii se pot considera ghinionşti, în condiţiile în care sorţii au decis să întâlni probabil cele mai puternice echipe din urnele 2 şi 3, Serbia, respectiv Muntenegru. Serbia va participa la CM 2018, în timp ce cu Muntenegru abia am jucat în preliminariile pentru turneul final din Rusia, iar tricolorii au obţinut un singur punct în cele două confruntări directe.