Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Cosmin Lambru, fotbalistul cu proteză la mână, a jucat pentru Petrolul în Cupa României! ”Un TIR era să mă nenorocească”

VIDEO | Cosmin Lambru, fotbalistul cu proteză la mână, a jucat pentru Petrolul în Cupa României! ”Un TIR era să mă nenorocească”

Cupa României

Comentarii

În prima repriză de prelungiri a meciului dintre Petrolul şi Mioveni, din Cupa României, în echipa ”lupilor galbeni” şi-a făcut apariţia Cosmin Lambru, tânărul fotbalist care şi-a pierdut o parte din mâna stângă într-un teribil accident de circulaţie

Cosmin Lambru, 19 ani, a intrat în reprizele suplimentare ale meciului Petrolul-Mioveni din Cupa României, iar povestea sa nu are cum să nu te impresioneze. Tânărul atacant a făcut senzaţie în ligile inferioare şi nu a renunţat niciodată la visul său de a ajunge un mare fotbalist, asta deşi şi-a pierdut o parte din mână în urma unui accident auto.

”Acel cumplit accident care putea să-mi distrugă definitiv visul de a ajunge, odată, un fotbalist cel puţin respectat. Eram cu prietenii mei de la Pleaşa pe stradă, ne întorceam spre casă, când un TIR a derapat şi s-a îndreptat spre mine. Am apucat, din reflex, să mă bag sub o conductă, dar am pus mâna pe un gard, ca să mă sprijin. TIR-ul mi-a strivit-o acolo! Nu uit nici măcar un moment din acel accident! Am simţit o durere înfiorătoare, dar am rămas conştient. Am fost scos de acolo şi dus la spital. Puteam pierde tot braţul stâng, întârziindu-se operaţia. Din fericire, am avut noroc de o doamnă chirurg, dr. Otilia Răcăşan, care pot spune că a făcut o minune. Eu şi familia mea îi rămânem datori toată viaţa! Mi-am pierdut atunci doar mâna, de la încheietură”, povestea Cosmin într-un interviu pentru Libertatea.

 

Afla mai multe despre: lambrucupa romanieiprotezapetrolul 

viewscnt
Articole similare