Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Cristi Balaj a dat verdictul: ”Golul marcat de CFR trebuia anulat. E ofsaid! Golul anulat trebuia validat. Nu e fault”

VIDEO | Cristi Balaj a dat verdictul: ”Golul marcat de CFR trebuia anulat. E ofsaid! Golul anulat trebuia validat. Nu e fault”

Superliga

Comentarii

Cristi Balaj a analizat faza din care CFR Cluj a deschis scorul în meciul cu FCSB şi a dat verdictul în emisiunea ”Minutul 91”, de la Telekom Sport 1. În plus, fostul arbitru consideră că în minutul 8 Haţegan a anulat greşit golul clujenilor.

În momentul centrării lui Deac, Vinicius se află în poziţie de ofsaid, dar cel care marchează este Vera. Totuşi, Cristi Balaj explică noile reglementări din arbitraj şi consideră că golul nu trebuia validat.

"Jucătorul atcant care era în poziţie de offside trebuia sancţionat, întrucât are impact asupra apărătorului, îi blochează deplasarea în momentul în care făcea marcaj asupra jucătorului care a înscris golul. Este o fază foarte grea şi tehnoologia video a fost creată special pentru astfel de faze", a explicat Cristi Balaj la Telekom Sport.

Chiar dacă Vera pleacă din poziţie regulamentară, Vinicius, aflat în afara jocului, îl împiedică pe Planici să facă marcaj la atacantul CFR-ului.

Cât despre faza din minutul 8, când CFR marchează şi Haţegan opreşte faza pentru un presupus fault al lui Nouvier la Benzar, Balaj a comentat: ”Faptul că pui mâna pe un adversar nu trebuie obligatoriu sancţionat. În asemenea dueluri nu se recomandă să dai fault”, a spus fostul central.

Afla mai multe despre: cristi balajgolveraofsaidcfrfcsb 

viewscnt
Articole similare