Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Cristi Manea a debutat la FCSB. De ce a ales echipa lui Gigi Becali şi mesaj pentru Dan Petrescu

VIDEO | Cristi Manea a debutat la FCSB. De ce a ales echipa lui Gigi Becali şi mesaj pentru Dan Petrescu

FCSB

Comentarii

FCSB s-a calificat în optimile Cupei României, după ce a învins, joi, în deplasare, cu scorul de 2-0, echipa Metaloglobus, în 16-imile competiţiei.

Cristi Manea a debutat oficial la FCSB şi s-a declarat fericit după primele minute în tricoul roş-albastru: ”M-am simţit foarte bine, pentru că m-am pregătit sută la sută în aceste săptămâni. Sunt bucuros că sunt sută la sută şi voi da tot să câştigăm. Sunt bucuros că am avut ocazia să joc cu noii mei colegi. Aşteptam de mult şi sper ca în următorul meci să câştigăm din nou” a spus fundaşul dreapta la final.

Internaţionalul român este convins că FCSB poate reuşi dubla în acest sezon: ”Oamenii de aici m-au vrut şi au avut încredere în mine şi eu merg cu cine are încredere în mine. Sincer, putem lua şi campionatul şi Cupa. Este lung campionatul, mai sunt 30 de etape. Oricum în play-off se va decide. Eu cred că avem un lot foarte valoros şi noi vom lua fiecare meci în parte să dăm sută la sută şi să îl câştigăm” a mai spus Manea.

”Suntem FCSB şi eu aşa ştiu, că la FCSB trebuie să câştigi şi Cupa şi campionatul. Au fost variante să semnez şi în străinătate, dar nu mi-au convenit mie, pentru că mă trimiteau în liga a doua şi eu le-am spus că nu consider că sunt jucător de liga a doua” a adăugat fundaşul dreapta al FCSB-ului, care a vorbit la superlativ şi despre Dan Petrescu, antrenor care l-a comparat ca importanţă pe Manea cu Messi: ”Jos pălăria! Ştiu cât de mult am muncit cu dumnealui acolo. Vreau să îi mulţumesc, pentru că m-a învăţat foarte multe lucruri, dar acum sunt aici şi îi fur din secrete să câştigăm meciul următor împotriva lor” a declarat Cristi Manea.

În optimile Cupei Romaniei s-au mai calificat echipele Dinamo, Astra Giurgiu, Foresta Suceava, Metalul Buzău, Academica Clinceni, FC Voluntari, Universitatea Cluj, Hermannstadt, CS Mioveni, Petrolul Ploieşti, Universitatea Craiova, FC Botoşani, Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, Sănătatea Cluj şi Poli Iaşi.

Afla mai multe despre: cristi maneafcsb 

viewscnt
Articole similare