Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Cristina Neagu, 8 goluri la debutul în Ligă cu CSM Bucureşti. Ce a spus după meci

VIDEO | Cristina Neagu, 8 goluri la debutul în Ligă cu CSM Bucureşti. Ce a spus după meci

Handbal

Comentarii

Cristina Neagu crede că CSM Bucureşti mai are multe lucruri de reglat înainte de a deveni o echipă competitivă, care să poată lupta cu şanse la câştigarea Ligii Campionilor.

"Mă aşteptam la un meci greu. Toate echipele vor să câştige împotriva noastră. Am făcut un meci bun. Au fost şi unele lucruri mai puţin bune, pe care sigur o să le discutăm şi o să le punem la puncte. Ne lipsesc câteva jucătoare, avem şi un program greu.

Atacul a fost foarte bine, dar apărarea a fost cea mai importantă azi. Suntem la început de drum. Ne putem creşte nivelul de joc cu 30-40 la sută. Lipsa de omogenitate e un minus în prezent, dar o vom rezolva în a doua parte a sezonului

E grupa ideală pentru noi, suntem o echipă nouă şi e bine că întâlnim adversare accesibile. Nu va fi la fel şi în grupele principale, acolo unde vom da peste echipe precum Gyor sau Rostov. Le mulţumesc din suflet fanilor că au venit în număr mare" - a spus Cristina Neagu la Telekom Sport. 

În direct la Telekom Sport 1, campioana en-titre a României la handbal feminin, CSM Bucureşti, a învins sâmbătă, pe teren propriu, formaţia slovenă Krim Ljubljana, cu scorul de 30-18 (15-7), în primul meci din grupa A a Ligii Campionilor. Cristina Neagu a jucat primul meci în Liga Campionilor pentru o echipă din România după aproape cinci ani.

Afla mai multe despre: cristina neagucsm bucurestikrimhandballiga campionilor 

viewscnt
Articole similare