Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Cristina Pîrv, mesaj emoţionant pentru mama sa, de 8 martie: ”Îţi mulţumesc pentru tot ceea ce sunt. Ţi se datorează”

VIDEO | Cristina Pîrv, mesaj emoţionant pentru mama sa, de 8 martie: ”Îţi mulţumesc pentru tot ceea ce sunt. Ţi se datorează”

Diverse

Comentarii

Ziua de 8 martie este importantă în România şi în întreaga lume, fiind dedicată celebrării şi recunoaşterii realizărilor femeilor, precum şi luptei pentru drepturile acestora.

Cristina Pîrv, mesaj emoţionant pentru mama sa, de 8 martie

Cu ocazia acestei zile speciale, Cristina Pîrv, cea mai valoroasă handbalistă din istoria României, şi-a vizitat mama cu un buchet frumos de flori şi i-a transmis un mesaj cald, prin care i-a mulţumit pentru tot ajutorul pe care i-a oferit, încă de la începutul vieţii.

Astăzi, de ziua mamei, am venit să o vizitez pe mama. Pe draga mea mamă. Te iubesc din tot sufletul şi vreau să-ţi ofer aceste flori şi vreau să-ţi mulţumesc pentru tot ce faci pentru mine.

Pentru că mi-ai dat viaţă, pentru că m-ai învăţat cele mai bune principii. Pentru că eşti atâta de muncitoare şi ai dat totul pentru mine. 

Mi-ai dat perseverenţă. Nu ştiam de unde ma luat atâta forţă şi atâta încredere în mine. Îţi mulţumesc pentru tot ceea ce sunt eu. Îţi datorez ţie.

La mulţi ani, să trăieşti 1000 de ani şi să fii alături de noi mereu. Te iubesc”, i-a transmis Cristina mamei sale, în vârstă de 80 de ani.

Născută la Turda, Cristina Pîrv şi-a descoperit pasiunea pentru volei la vârsta de 8 ani, iar în paralel a practicat atletismului. Cu timpul, a devenit evident că trebuie să aleagă între cele două discipline, iar decizia a fost una firească. Deşi s-a retras din lumea competiţiilor de performanţă, Cristina s-a întors acasă, la Cluj, şi şi-a fondat propria academie de volei.

Cristina Pîrv nu este doar cea mai valoroasă voleibalistă română din toate timpurile, ci şi o sportivă care a strălucit pe scena voleiului mondial. Chiar dacă astăzi nu mai este jucătoare activă, Cristina Pîrv rămâne dedicată voleiului, contribuind la educaţia viitoarelor generaţii, la Cluj.

VIDEO: Cristina Pîrv, mesaj emoţionant pentru mama sa, de 8 martie: ”Îţi mulţumesc pentru tot ceea ce sunt”

 

Afla mai multe despre: cristina pirvvolei8 martie 

viewscnt
Articole similare