Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Criză de nervi la interviuri! Şumudică s-a dezlănţuit după înfrângerea cu Galatasaray: ”Crampe, dureri! Cum să faci aşa ceva?!”

VIDEO | Criză de nervi la interviuri! Şumudică s-a dezlănţuit după înfrângerea cu Galatasaray: ”Crampe, dureri! Cum să faci aşa ceva?!”

Stranieri

Comentarii

Marius Şumudică a făcut show la interviurile de după meciul cu Galatasaray şi i-a acuzat pe arbitri că au influenţat în mod clar rezultatul partidei.

Kayserispor a pierdut cu 1-3 derby-ul cu Galatasaray, iar Şumudică şi-a vărsat toţi nervii pe brigada condusă de arbitrul Cakir.

”N-am văzut-o pe Galatasaray niciodată aşa cum a fost în repriza a doua. Cinci jucători aveau crampe, dureri, cădeau din orice. Nu mai puteau. Muslera a tras de timp cât a putut. Arbitrul nu i-a zis absolut nimic. Iar la noi fiecare atac era cartonaş galben, la ei nu se dădea nimic. Nu se poate aşa ceva, nu e posibil, un ofsaid de un metru. Ce să mai jucăm?

Nu s-a făcut nicio greşeală în favoarea noastră. Noi mereu am câştigat pe teren, uitaţi-vă la reluări, ce ofsaid a fost. Cum nu a văzut? E cel mai bun arbitru din Turcia. Vreau să mă respecte!

Atâta tot, toată ţara a văzut ce s-a întâmplat în seara asta", a spus Şumudică, după cum notează şi gsp.ro.

Afla mai multe despre: sumudicanervigalatasaray 

viewscnt
Articole similare