Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | CSA Steaua, victorie categorică la primul meci de acasă transmis de Telekom Sport. AICI vezi golurile

VIDEO | CSA Steaua, victorie categorică la primul meci de acasă transmis de Telekom Sport. AICI vezi golurilegalerie foto

Fotbal intern

Comentarii

În direct la Telekom Sport 3 şi live pe telekomsport.ro, CSA Steaua a câştigat cu 4-0 partida jucată în Ghencea în faţa celor de la Metaloglobus II. Mirea a reuşit un hat-trick, în timp ce Alin Predescu a închis tabela în prelungiri.

Pe lângă această reuşită, golgheterul celor de la CSA şi-a trecut în dreptul său şi două assist-uri. Predescu a împlinit în ziua meciului 22 de ani. 

În urma acestui rezultat, Steaua a egalat-o la puncte pe Rapid, fiecare având câte 35 după 13 etape. 

REPRIZA A DOUA

min. 90+1: GOOOOL Steaua! Predescu închide tabela

min. 64: GOOOL Steaua! Mirea primeşte o centrare de la Claudiu Zamfirescu şi-l învinge pentru a treia oară pe portarul celor de la Metaloglobus.

min. 60: Spectacol în tribune la meciul Stelei cu Metaloclogus II

min. 45: A început repriza secundă!

PAUZĂ

min. 43: GOOOL Steaua! Mirea înscrie tot din pasa lui Predescu, ca şi la primul gol.

min. 40: Steaua controlează partida!

min. 12: GOOOL Steaua! Mirea deschide scorul cu o lovitură de cap.

min. 3: O primă ocazie pentru Steaua. Mirea pătrunde foarte bine în flanc, îi pasează lui Răzva Zeciu, dar acesta trimite cu latul peste portă.

min. 1: A început partida!

UPDATE. Cele două echipe se află la încălzire

UPDATE. Echipă CSA Steaua: Iancu - Zamfirescu, Pădureţ, Sitaru, Grigore - Constantinescu, Curt, Vâlcea, Zeciu - Mirea, Predescu


Nu doar acest meci îl vom transmite, ci şi restul partidelor pe care Steaua le va disputa pe teren propriu până la finele sezonului. Roş-albaştrii ocupă locul 2, la trei puncte în urma liderului Academia Rapid, dar asta şi pentru că au un meci mai puţin disputat.

Marius Lăcătuş îl contrazice pe Becali: ”Dacă n-am fi vrut să ajungem în elită, închideam prăvălia”

LIVE VIDEO CSA Steaua - Metaloglobus II 

Echipa antrenată de Ion Ion şi manageriată de Marius Lăcătuş a marcat cele mai multe goluri până acum. Are 66 de goluri înscrise în doar 12 meciuri. S-a încurcat totuşi de două ori. Prima dată cu Rapid în Giuleşti, iar apoi surprinzător pe teren propriu cu Asalt, ocupanta locului 5. 

Metaloglobus II se regăseşte pe locul 9, cu cinci victorii şi şapte înfrângeri. Rămâne totuşi un adversar periculos. Prima echipă a clubului evoluează în Liga a 2-a şi, de obicei, îşi trimite jucătorii de acolo şi la această formaţie. Aşa s-a întâmplat şi cu Rapid, pe Giuleşti, meci în care gazdele au marcat abia în a doua repriză.

 

LIVE VIDEO CSA Steaua - Metaloglobus II

Cel puţin o treime dintre golurile roş-albaştrilor poartă semnătura golgheterului Alin Predescu. Acesta a punctat de patru ori şi în cel mai recent meci de campionat, câştigat de Steaua cu 6-0 pe terenul lui Carmen. CSA încheie anul săptămâna viitoare, în deplasare cu Romprim, ocupanta locului 13, pe care Rapid a spulberat-o cu 8-0 în urmă cu o etapă. 

Rămâne de văzut ce decizie va lua conducerea clubului în pauza de iarnă în privinţa politicii de transferuri. Rapid, principala rivală în cursa pentru promovare, a anunţat deja venirile unor jucători experimentaţi, precum Vasile Maftei sau Ionuţ Voicu. 

CSA Steaua se vede LIVE pe Telekom Sport

Iată restul partidelor pe care le vom transmite în direct

Etapa 19: CSA Steaua – AS Termo
Etapa 21: CSA Steaua – Victoria Bucureşti
Etapa 23: CSA Steaua – Academia Rapid
Etapa 26: CSA Steaua – Progresul Spartac
Etapa 28: CSA Steaua – AS Carmen Bucureşti
Etapa 30: CSA Steaua – AS Romprim

 Galerie foto

Afla mai multe despre: csa steauametaloglobusliga a 4-aghenceasteaua armatei 

viewscnt
Articole similare