Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | CSM Bucureşti a făcut scor cu Vistal Gdynia, în WOMEN EHF Champions League

VIDEO | CSM Bucureşti a făcut scor cu Vistal Gdynia, în WOMEN EHF Champions League

Handbal

Comentarii

CSM Bucureşti s-a impus în faţa celor de la Vistal Gdynia, în Liga Campionilor, scor 34-22. Manea&Co nu au ratat ocazia să facă specatacol în sala Dinamo. Goluri spectaculoase marcate de handbalistele de la CSM Bucureşti. Le puteţi revedea pe toate mai jos.

CSM Bucureşti - Vistal Gdynia 34-22

Campioana en-titre a României la handbal feminin, CSM Bucureşti, a învins duminică, pe teren propriu, formaţia poloneză Vistal Gdynia, cu scorul de 34-22 (17-14), în ultimul meci din grupa A. CSM încheie lider, cu 10 puncte, şi va juca în grupa principală 1 cu Gyor ETO, Rostov-Don şi FC Midtjylland.

Principalele marcatoare ale partidei cu Vistal au fost Hagman 5 goluri, Curea 5, pentru CSM, respectiv Zuch 4 şi Janiszewska 4 reuşite, pentru poloneze.

Rezultatele anterioare ale CSM Bucureşti în grupa A sunt: 30-18 şi 33-30 cu Krim, 34-23 cu Vistal, 22-25 şi 39-26 cu Nykobing. CSM încheie cu 10 puncte, pe locul 1 în grupa A.

Tot duminică se joacă şi partida Nykobing FH – Krim Ljabljana, ambele cu câte 6 puncte, pentru clasarea finală pe locurile 2-3. Ambele echipe sunt calificate şi ele în grupa principală 1, în care CSM va porni cu 6 puncte acumulate în disputele din grupa preliminară A.

Cele trei formaţii vor juca în compania echipelor Gyor ETO, Rostov-Don şi FC Midtjylland, calificate din grupa B, începând din luna ianuarie.

Duminică mai sunt programate meciuri şi în grupele C şi D, de unde primele trei clasate vor forma apoi grupa principală 2.

Obiectivul campioanei României în actuala stagiune este calificarea la Turneul Final Four al Ligii Campionilor.

min. 55: Fază spectaculoasă creată de Bella Gulden:

min. 40: Gol spectaculos marcat de CSM Bucureşti!

min. 37: Time-out Vistal Gdynia

PAUZĂ

min. 27: Imediat după reluarea jocului Oana Manea aruncă pe lângă poartă, dar arbitrele validează ”golul”.

min. 27: Vistal Gdynia se apropie la un singur gol, iar Helle Thomsen cere Time-out pentru CSM Bucureşti

min. 19: Time-out Vistal Gdynia

min. 8: CSM Bucureşti preaia conducerea pentru prima oară în partidă.

CSM Bucureşti are şansa de a se despărţi de suporteri cu o victorie: astăzi joacă ultimul meci al anului, cu Gdynia, în Liga Campionilor. Polonezele au pierdut toate cele cinci partide jucate pana acum in Grupa A. In tur, CSM s-a impus la 11 goluri, 34-23.

În schimb, CSM are o singura infrangere in actualul sezon, cu Nykobing, si va intra cu sase puncte in grupele principale ale Ligii Campionilor. Partida dintre CSM Bucureşti şi Vistal Gdynia va fi astăzi, în direct la Telekom Sport 1, de la ora 16:00.

Afla mai multe despre: csm bucurestipoloniavistal gdynialiga campionilorchampions league 

viewscnt
Articole similare