Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | CSM Poli Iaşi trece de Astra Giurgiu şi o egalează pe Dinamo în clasamentul Ligii I

VIDEO | CSM Poli Iaşi  trece de Astra Giurgiu şi o egalează pe Dinamo în clasamentul Ligii Igalerie foto

Superliga

Comentarii

Formaţia CSM Poli Iaşi a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0), echipa Astra Giurgiu, în etapa a XX-a a Ligii I.

CSM Poli Iaşi - Astra Giurgiu 1-0

Unicul gol al meciului a fost marcat de Andrei Cristea, în minutul 69, cu un şut din apropierea porţii.

Cartonaşe galbene: Mendes '12, Mihalache '66, Frăsinescu '72, Jo '76 / Polczak '45

FINAL

min. 69: GOOOL Poli Iaşi! Proaspăt intrat pe teren în locul lui Ştefănescu, Andrei Cristea deschide scorul pe stadionul ”Emil Alexandrescu” din Iaşi.

min. 47: Prima ocazie a reprizei secunde! Balaure trimite pe lângă poarta apărată de Koşelev din poziţie ideală.

min. 46: A început repriza secundă!

PAUZĂ

min. 43: Ocazie mare pentru Poli Iaşi! Jo a executat foarte bine o lovitură liberă de la 17-18 metri, dar mingea a trecut puţin pe lângă poartă.

min. 39: Prima fază periculoasă a venit abia în minutul 39 la poarta celor de la Poli Iaşi.

min. 15: Poli Iaşi are 7 meciuri consecutive fără egal.

min. 1: A început partida!

Echipele de start:

CSM Poli Iaşi: Koşelev - Sin, Frăsinescu, Jagodinski, Bădic,  Mihalache, Pedro, Ştefănescu, Platini, Panţîru, Jo; Rezerve: Târnovanu, Danale, Cisse, Cristea, Chelaru, Spătaru, Bosoiâ

Astra Giurgiu: Lazar - Belu, Polczak, Bejan, Al. Stan - Mrzljak, Seto, Dandea - Ioniţă, Abang, Balaure


Echipa antrenată de Flavius Stoica se află, momentan, pe locul 8 în clasament, cu 24 de puncte, la 7 distanţă de primul loc de play-off. Dar o victorie cu Astra le-ar mări speranţele celor de la Iaşi. CSM Poli a demonstrat că are potenţial să scoată rezultate surprinzătoare. În urmă cu două etape, a reuşit să învingă FCSB-ul, după ce în tur a fost 1-1. CSM Poli a pierdut însă în faţa lui Dinamo, în etapa următoare.

De partea cealaltă, Astra se află într-o perioadă foarte bună. Are trei victorii în ultimele trei meciuri oficiale (două în campionat, unul în Cupă), dintre care una este chiar în faţa FCSB-ului. Astra este momentan pe locul 5, cu 31 de puncte, cu 4 mai multe decât primul loc de sub linia play-off-ul. Însă obiectivul pe care şi l-a stabilit Edi Iordănescu este să termine sezonul regulat în prima jumătate a clasamentului. Ceea ce înseamnă că o victorie cu Iaşi este necesară.

Şi casele de pariuri văd un duel echilibrat. CSM Iaşi are 2.70 la victorie, în timp ce un succes al Astrei este cotat cu 2.65. În ultimele cinci întâlniri, Astra a câştigat de trei ori şi două meciuri s-au terminat cu remiză.

Afla mai multe despre: astracsm poli iasiliga 1 

viewscnt
Articole similare