Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Culmea decenţei. Ce a făcut Ernesto Valverde după ce Barcelona a reuşit să înscrie golul de 3-0

VIDEO | Culmea decenţei. Ce a făcut Ernesto Valverde după ce Barcelona a reuşit să înscrie golul de 3-0

Campionate

Comentarii

Ernesto Valverde a afişat o atitudine foarte decentă după ce FC Barcelona a reuşit golul de 3-0 în meciul cu Real Madrid. Antrenorul echipei catalane a avut o bucurie reţinută, deşi reuşise un rezultat mare pe Santiago Bernabeu.

FC Barcelona s-a impus cu 3-0 în faţa lui Real Madrid, chiar pe Santiago Bernabeu. Ultimul gol a fost marcat de Vidal în prelungiri, după o pasă primită de la Leo Messi. Dacă cei mai mulţi antrenori ar fi avut o explozie de bucurie la un asemenea scor, Valverde a ales să aibă o reacţie reţinută.

Antrenorul în vârstă de 53 de ani şi-a păstrat atitudinea şi la interviuri şi spune că FC Barcelona riscă în continuare să piardă titlul, deşi are 14 puncte în plus faţă de Real Madrid:

”Suntem foarte mulţumiţi. Am câştigat pe terenul unei mari echipe. Este El Clasico, o partidă foarte importantă în campionat şi e normal să fim foarte mulţumiţi. Îmi imaginez că şi ei ar fi fost la fel dacă ar fi reuşit să ne învingă. Suntem în frunte, ne-am distanţat destul de mult faţă de celelalte echipe, dar nu putem să spunem nimic deocamdată, pentru că nu s-a decis nimic. Ştiam că lupta este deschisă în continuare. Am avut un moment în care ne-am pierdut, am ţinut de minge în terenul nostru, dar nu am finalizat acţiunile ofensive. De aceea, poate că Madrid a avut mai multe ocazii la final”, a declarat Valverde.

Afla mai multe despre: ernesto valverdefc barcelonareal madrid 

viewscnt
Articole similare