Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Cum a "furat" Grozav tricoul cu numărul 7 la Dinamo:"Nu au fost probleme"

VIDEO | Cum a "furat" Grozav tricoul cu numărul 7 la Dinamo:"Nu au fost probleme"
Comentarii

Gicu Grozav trage tare la antrenamente pentru a ajunge cât mai rapid un om de bază în 11-le câinilor. Atacantul a povestit cum şi-a îndeplinit dorinţa la sosirea în Ştefan cel Mare.

Grozav este la a doua descindere la Dinamo. A jucat pentru câini şi în sezonul 2014-2015, atunci când a înscris 5 goluri în 13 partide pentru roş-albi. 7 a fost numărul purtat pe tricou de fotbalist în acea perioadă. La fel va fi şi acum. Grozav va prelua numărul de la Deian Sorescu. 

 "Eu nu l-am convins pe Deian să îmi dea tricoul, am discutat după aceea cu el, e un băiat ok şi nu au fost probleme de acest gen", a spus fotbalistul care tocmai a împlinit 28 de ani.

Claudiu Niculescu îl dă exemplu pe Grozav celorlalţi fotbalişti din lot. Antrenorul ştie cum poate să facă Dinamo din nou performanţă. 

"Nu mai accept jumătaţi de măsură când e vorba de acest club, nu accept ca jucătorii să se mai complacă în această situaţie. Accept ca orice jucător din lume poate avea o zi proastă, dar nu accept ca jucătorii să nu dea totul pe teren de acum încolo. Fiecare jucător se va lupta pentru locul de titular" a fost reacţia lui Claudiu Niculescu. 
 

Afla mai multe despre: grozavsorescudinamo 

viewscnt
Articole similare