Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Cum ar arăta cardul lui Mihăiţă Pleşan în FIFA 18. Capitolul unde şi-a acordat punctajul maxim şi unde stătea cel mai slab. "Acolo aveam probleme, merit 60!" :)

VIDEO | Cum ar arăta cardul lui Mihăiţă Pleşan în FIFA 18. Capitolul unde şi-a acordat punctajul maxim şi unde stătea cel mai slab. "Acolo aveam probleme, merit 60!" :)galerie foto

FIFA 18

Comentarii

Prezent în studioul Telekom Sport pentru o confruntare inedită cu cel mai cunoscut jucător de FIFA 18 din România, Ovidiu "Ovvy" Pătraşcu, fostul mijlocaş Mihăiţă Pleşan a intrat în joc şi şi-a conturat profiul de jucător din ultima ediţie a jocului lansat anual de EA Sports.


Vezi aici duelul FIFA vs FOTBAL dintre Ovvy şi Mihăiţă Pleşan. Cum s-au descurcat la FIFA 18 şi cine a câştigat meciul de pe teren

Pleşan consideră că punctul său slab era reprezentat de viteză, în timp ce principala calitate din perioada în care încă era în activitate era reprezintată de forţă: împingea la presă cu 300 de kilograme!



"Eu la viteză am avut probleme. Cred că vreo 60 merit. N-am fost vreun vitezist. La forţă am stat foarte bine! La forţă pot să-mi dau maxim (n.r. 99). Pot, pentru că atunci când eram în activitate, la un moment dat la presă nu mai aveau ce greutăţi să-mi pună. Împingeam cu maximum! Cred că 300 (n.r. de kg). Nu am fost un jucător, foarte, foarte tehnic, dar am fost destul de tehnic. Cred că un 75-80 pot să-mi dau. La şuturi, tot pe aici. La pase eram bine. Eram un pasator bun. E una din calităţile mijlocaşilor centrali. Cred că un 85", a spus Mihăiţă Pleşan în studioul Telekom Sport.



VEZI AICI primul episod din seria E-PLAY: Ovvy vs Marius Niculae

Iată cum ar arăta cardul de jucător al lui Pleşan în FIFA 18.

Cine este Ovidiu "Ovvy" Pătraşcu

De 12 ori campion al României la FIFA şi cu trei trofee internaţionale în palmares, Ovvy este unul dintre cei mai de succes jucători de FIFA din lume.

Primul moment important al carierei a fost reprezentat de ediţia din 2006 a World Cyber Games, când Ovvy a devenit vicecampion mondial. Cele mai mari performanţe din carieră sunt reprezentate fără îndoială de titlul de campion mondial cucerit în 2008, la Online World Cyber Games, şi cel de campion european obţinut în 2012, în Germania.

În prezent, Ovvy deţine unul dintre cele mai urmărite canale de Youtube dedicate jocului FIFA.

Ovidiu Pătraşcu a intrat în echipa Telekom Sport în noiembrie 2017.

Pe Ovidiu Pătraşcu îl poţi urmări şi pe YouTube sau pe Facebook.

Nu rata materialele exclusive despre FIFA 18 din categoria specială de pe www.telekomsport.ro

Afla mai multe despre: mihaita plesaneplayfifa vs fotbalplayer cardovvy 

viewscnt
Articole similare