Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Cum arată piciorul lui Rareş Ispas, după faultul ”criminal” al lui Paul Papp, din urmă cu o săptămână

VIDEO | Cum arată piciorul lui Rareş Ispas, după faultul ”criminal” al lui Paul Papp, din urmă cu o săptămână

Fotbal

Comentarii

Fundaşul stânga al celor de la Poli Iaşi, Rareş Ispas (23 de ani), a vizionat meciul cu Rapid, sâmbătă seară, de la tribuna oficială a clubului din Copou, cu piciorul ”suspendat” într-o orteză de gleznă.

În urmă cu nouă zile, la partida dintre Petrolul Ploieşti şi Poli Iaşi, scor 0-0, fundaşul moldovenilor a fost călcat cu talpa pe gleznă de fundaşul Paul Papp.

”Centralul” Horia Mladinovici a fost aproape de fază şi a fluierat infracţiunea, însă nu i-a acordat petrolistului decât un cartonaş galben.

”Şeful” din camera VAR, Sorin Costreie, nu a considerat că este nevoie ca faza să fie revăzută de colegul său, aşa că Papp a scăpat de eliminare.

Rareş Ispas, prezent la meciul Poli Iaşi - Rapid 3-1

Rareş Ispas a văzut meciul Poli Iaşi - Rapid 3-1 de la tribuna oficială, alături de alţi doi jucători de la Poli: Silviu Lung - nerefăcut după o accidentare, şi Robert Ion - cel care nu mai prinde lotul lui Leo Grozavu.

Accidentarea fundaşului stânga este una extrem de gravă - fractură de tibie - şi va sta cu piciorul imobilizat cel puţin o lună de zile. 

Apoi, în funcţie de cum se va simţi acesta, va fi inclus în programul normal al echipei. Cel mai probabil, Rareş Ispas va fi apt de joc 100% pentru Poli Iaşi la începutul lunii aprilie.

VIDEO: Imagini cu Rareş Ispas

Afla mai multe despre: rares ispaspaul papppoli iasi -rapid 

viewscnt
Articole similare