Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Cum arată Şumudică după pumnul încasat în faţă. ”Nu am venit în Turcia ca să fac box!”

VIDEO | Cum arată Şumudică după pumnul încasat în faţă. ”Nu am venit în Turcia ca să fac box!”galerie foto

Stranieri

Comentarii

Marius Şumudică a reuşit o nouă victorie spectaculoasă în Turcia! Kayserispor s-a impus cu 2-1 în meciul cu Alanyaspor, golul victoriei venind în al treilea minut de prelungiri

UPDATE 23:10. Aşa arată translatorul lui Şumudică, care a fost transportat la spital, imediat după bătaia generală.

 

UPDATE 22:20. Prima reacţia lui Marius Şumudică: "Eu nu voiam sa vorbesc despre asta, dar daca mă întrebaţi, vă spun că antrenorul lor a venit spre mine. Eu eram cu echipa, aşteptam să plecăm şi a venit la mine şi m-a lovit aici (n.r. sub ochi, lângă nas). Nu am venit în Turcia să fac box, nu am braţe puternice. Nu vreau să mă cert cu nimeni, dar am minte, aici sunt puternic (aratând spre cap)".

 

UPDATE 22:00. Imediat după terminarea meciului câştigat de Kayserispor, oameni din staff-ul tehnic al lui Alanyaspor au intrat în vestiarul echipei lui Şumudică. A fost o bătaie generală, iar Şumudică s-a ales cu nasul spart. Săpunaru a fost şi el atacat de jucătorii echipei adverse. Lucrurile s-au calmat tocmai după ce Jandarmeria a intervenit. După acest incident, translatorul lui Şumudică a ajuns la spital!

Preşedintele lui Kayserisport, Erol Bedir a confirmat evenimentele: "Antrenorul cu portarii de la Alanyaspor ne-a atacat după finalul partidei. Translatorul nostru a fost dus la spital. M-am întors din drum şi am rămas în vestiar. Am constatat că lui Şumudică îi curgea sânge din nas."

Conform publicaţiei jurnaliştilor turci, Marius Şumudică şi directorul tehnic al echipei Kayserispor au fost înjuraţi de oficialii echipei gazde, după felul în care se bucurau. De acolo ar fi pornit bătaia generală!

Vural a deschis scorul pentru trupa lui Şumudică în prima parte, dar Kayserispor a fost egalată de Alanyaspor în minutul 62. Gazdele au jucat cu un om mai puţin din minutul 73, iar Kayseri a dat lovitura pe final.

Bulut a marcat în minutul 90+3 şi Kayserispor a bifat a şaptea victorie din acest sezon! Echipa antrenată de Marius Şumudică a acumulat 26 de puncte şi e pe locul cinci în Turcia, la egalitate cu Fenerbahce şi Beşiktaş.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: sumudicakayserisporturcia 

viewscnt
Articole similare