Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Cum îşi petrec Sărbătorile de Iarnă Loredana Toma, Iulian Teodosiu şi Bianca Pascu: ”Eu vreau un iubit nou” :)

VIDEO | Cum îşi petrec Sărbătorile de Iarnă Loredana Toma, Iulian Teodosiu şi Bianca Pascu: ”Eu vreau un iubit nou” :)

Special

Comentarii

”Am parte de cele mai frumoase sărbători de iarnă”, recunoaşte Loredana Toma, triplă medaliată cu aur la Campionatele Mondiale de haltere. Nici spadasinii Bianca Pascu şi Iulian Teodosiu nu se lasă mai prejos.

În luna cadourilor, Moş Crăciun a venit devreme la Loredana Toma. În chiar primele zile ale lunii câştigat trei medalii de aur, la Anaheim, la mondialele de haltere: ”Cu siguranţă este cel mai frumos Crăciun de până acum, dar îl vom sărbători în cantonament”.

Reporter: Aştepţi un cadou special?

Nu, anul ăsta am primit cele mai multe cadouri din toţi anii, 3 medalii la Europeanul de seniori, 3 medalii la tineret, 3 la Mondiale, mai mult de atât nu puteam să îmi doresc.



Bianca Pascu, Iulian Teodosiu şi Loredana Toma au vizitat târgul de Crăciun alături de Telekom Sport şi au redevenit, pentru câteva ore, copii. Pentru că au fost cuminţi, cei trei i-au scris o scrisoare moşului. Bianca Pascu a avut o dorinţă puţin mai neobişnuită: ”Fraţii mei sunt plecaţi în alte ţări şi de mult nu ne-am mai strâns de Crăciun, sunt singurul copil al părinţilor mei care vine acasă şi stă cu ei de sărbători”.

Reporter: Ce i-aţi cere mosului?
Un iubit nou

Teodosiu: Eu i-aş cere multă sănătate
Reporter: Ai fost cuminte, vine moş Crăciun?
Teodosiu: Cred că am fost cuminte. Se poate şi mai bine, şi la cuminţenie, şi la muncă, şi la rezultate, sper să fie OK şi de acum încolo. Cel mai frumos Crăciun l-am trăit mereu la bunicii mei la ţară, acolo era un Crăciun adevărat. Erau mere coapte pe sobă, cozonaci făcuţi de bunica mea, frig afară, colindatori, cred că acolo era cel mai frumos Crăciuin.

Afla mai multe despre: bianca pasculoredana tomaiulian teodosiu 

viewscnt
Articole similare