Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Cum să-ţi faci cel mai bun ”11” la naţionala României, în FIFA 18. Andone este fenomenal

VIDEO | Cum să-ţi faci cel mai bun ”11” la naţionala României, în FIFA 18. Andone este fenomenal

Echipa națională

Comentarii

Ovvy, unul dintre cei mai apreciaţi jucători de FIFA 18 din lume, a explicat care este cel mai bun ”11” al României din celebrul joc video. Ovidiu Pătraşcu, pe numele său adevărat, ne spune şi ce aşezare este indicată pentru naţionala României.

Naţionala României are la dispoziţie câţiva jucători interesanţi în FIFA 18, chiar dacă nu se compară cu forţele fotbalului mondial. Printre ei, Florin Andone, cel care este mult mai eficient decât în realitate. Ovvy ne învaţă cum să-l exploatăm în joc, dar ne explică şi motivul pentru care Toşca este un fundaş central foarte bun. Vezi mai jos un tutorial în care ni se prezintă cel mai bun ”11” al României.

Cine este Ovidiu "Ovvy" Pătraşcu

De 12 ori campion al României la FIFA şi cu trei trofee internaţionale în palmares, Ovvy este unul dintre cei mai de succes jucători de FIFA din lume.

Primul moment important al carierei a fost reprezentat de ediţia din 2006 a World Cyber Games, când Ovvy a devenit vicecampion mondial. Cea mai mare performanţă din carieră e reprezentată fără îndoială de titlul de campion european cucerit în 2012, în Germania.

În prezent, Ovvy deţine unul dintre cele mai urmărite canale de Youtube dedicate jocului FIFA.

Afla mai multe despre: romaniafifa 18florin andone 

viewscnt
Articole similare