Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Cum se descurcă Mircea Lucescu în limba engleză! :) ”Il Luce” a ţinut un discurs în faţa antrenorilor turci

VIDEO | Cum se descurcă Mircea Lucescu în limba engleză! :) ”Il Luce” a ţinut un discurs în faţa antrenorilor turci
Comentarii

Mircea Lucescu şi Ionuţ Lupescu au fost invitaţi să le vorbească antrenorilor turci, în cadrul unei întâlniri care a avut loc în Antalya. Selecţionerul Turciei a preferat de această dată să facă declaraţii în limba engleză, deşi prefera franceza.

Luni a avut loc în Antalya o întâlnire a antrenorilor turci care au licenţă Pro. Peste 600 de tehnicieni au răspuns la invitaţie şi la întâlnire au participat peste 1.000 de persoane. Mircea Lucescu - selecţionerul Turciei şi Ionuţ Lupescu - directorul Comisiei Tehnice UEFA au fost invitaţi să ţină câte un discurs în faţa antrenorilor turci.

Dacă de obicei foloseşte franceza ca limbă de circulaţie internaţională, Mircea Lucescu a preferat de această dată să se adreseze în engleză. Selecţionerul Turciei le-a vorbit despre modul cum vede el organizarea de la echipele de club pentru ca naţionala să fie din nou o forţă. La Mondialul din 2002, Turcia s-a clasat pe locul trei.

”Din păcate, nu se poate observa un entuziasm pentru a încuraja jucătorii tineri care să reprezinte viitorul fotbalului românesc. Anumite echipe care au avut un trecut glorios sunt în pericol. Altele sunt în pericol să îşi piardă jucătorii. Ce mai aşteptăm ca să revenim la drumul nostru? Cer ajutor tuturor antrenorilor care lucrează în ligile noastre ca să promoveze jucătorii tineri. Să construieşti o echipă nouă, nu este o sarcină uşoară. A fost nevoie de 12 ani ca Bobby Robson să câştige Cupa UEFA cu Ipswich Town, Fatih terim a avut nevoie de 5 ani ca să ajungă cu Galatasaray către acelaşi trofeu”, a fost o parte din discursul ţinut de Mircea Lucescu.

Afla mai multe despre: mircea lucescuionut lupescuturcia 

viewscnt
Articole similare