Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Dan Petrescu despre posibilitatea de a fi selecţioner: "Să dea Domnul"

VIDEO | Dan Petrescu despre posibilitatea de a fi selecţioner: "Să dea Domnul"

Echipa națională

Comentarii

Dan Petrescu (52 de ani) este unul dintre numele propuse pentru postul de selecţioner, după ce Cosmin Contra va părăsi banca tehnică a echipei naţionale, iar antrenorul de la CFR Cluj a vorbit deschis despre această posibilitate.

"Contra e prietenul meu şi nu pot să spun decât că îi doresc baftă şi să dea Domnul să fie acolo cât mai mult. Eu sunt antrenorul lui CFR. Echipa naţională are un antrenor care se numeşte Contra", a declarat duminică Dan Petrescu. Astfel, antrenorul exclude varianta de a fi selecţioner, cel puţin temporar. După înfrângerea cu Suedia, 0-2, s-a vehiculat chiar varianta ca Petrescu să fie selecţioner şi totodată să păstreze rolul de antrenor la CFR Cluj. 

Cu toate că România nu a reuşit calificarea directă la Campionatul European, Dan Petrescu are încredere că "tricolorii" pot ajunge la EURO în urma meciurilor din barajul Ligii Naţiunilor: "Mai sunt şanse la baraj acum. Ne rugam să fim răzbunaţi după meciul de la Mondiale când am pierdut. Ştiam că va fi greu. Să fim realişti, jucătorii din naţionala Suediei joacă la echipe mult mai bine cotate decât unde joacă jucătorii români şi până la urmă s-a văzut pe teren", a spus Petrescu şi despre meciul cu Suedia. 

Afla mai multe despre: dan petrescuechipa nationala 

viewscnt
Articole similare