Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO: Dani Alves a trecut vizita medicală la Barcelona! ”O să încerc să salvez echipa!”

VIDEO: Dani Alves a trecut vizita medicală la Barcelona! ”O să încerc să salvez echipa!”

FC Barcelona

Comentarii

Dani Alves (38 de ani) a revenit la FC Barcelona. Fundaşul brazilian a semnat şi va juca din nou pe Camp Nou, la cinci ani şi jumătate de la plecare.

Barcelona a anunţat oficial tranferul lui Dani Alves. Fundaşul de 38 de ani a semnat din postura de jucător liber de contract. Brazilianul va juca la FC Barcelona pentru restul sezonului în curs, cu posibilitatea de a-şi prelungi înţelegerea până în vara lui 2023. Astfel, Dani Alves ar putea evolua până la 40 de ani la nivel înalt.

Acum, fotbalistul a trecut cu bine vizita medicală şi este plin de încredere, chiar dacă Barcelona se află într-o situaţie mai dificilă. Fundaşul a efectuat primul antrenament cu Xavi, iar miercuri, va fi prezentat. 

 ”O să încerc să salvez echipa!”

”O să încerc să salvez Barca pe care o iubim atât de mult. Încă sunt şocat. Tot încerc să revin de mult timp, iar acum, ajung să lucrez cu oameni care ştiu că dorinţa mea înseamnă un privilegiu. O să încerc să salvez Barca pe care o iubim atât de mult.

Ne aflăm într-un proces, dar trebuie să-l accelerăm. Nu există limite în această echipă, ca să poţi să faci greşeli. Acum avem o mare oportunitate. Trebuie să luăm în serios vorba că visele devin realitate. Am muncit să realizez asta.

Vreau să ajut Barcelona să crească. Acum am o provocare incredibilă, una dintre cele mai fascinante, să lupţi, să aperi un tricou. Când îmbrac tricoul Barcelonei, mă simt ca un super-erou.

Sper să îi infectez şi pe colegii mei cu asta, cu ceea ce reprezintă Barcelona. De asemenea, vreau să le mai spun fanilor că noi suntem Barcelona! Ei nu pot să se oprească din a susţine echipa. Trebuie să ne unim forţele şi să arătăm ce avem în interiorul nostru”, a spus Dani Alves.

Pănă în septembrie, Dani Alves a evoluat pentru Sao Paolo, iar el va putea fi legitimat la Barcelona abia în ianuarie. Totuşi, Xavi îl dorea cât mai repede alături de jucători, datorită mentalităţii pe care o are. 

”Peste 50% din mentaliatea mea de învingător a fost generată de cariera mea la Barcelona. Casa mea este aici şi rudele mele cele mai apropiate locuiesc aici. Era inevitabil să mă întorc la Barcelona.

Surpriza plăcută este să mă întorc ca jucător. Urma să revin după retragere. Trebuie să visezi şi să încerci să faci ca visele să devină realitate. Vreau să continui să câştig, iar dacă pot să o fac la Barca, e cu atât mai bine. Dar trebuie să credem că noi suntem Barca, cel mai bun club din lume. Ştiu ce spun. Nu există club ca Barcelona”, a declarat Alves.

Alves e fotbalistul cu cele mai multe trofee câştigate în istoria fotbalului, un total de 42.

 

Afla mai multe despre: barcelona-dani alves-spania 

viewscnt
Articole similare