Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | De azi poţi să dai PLAY la FIFA 18! Jocul de la EA Games este online. Cât costă în România!

VIDEO | De azi poţi să dai PLAY  la FIFA 18! Jocul de la EA Games este online. Cât costă în România!galerie foto
Comentarii

Noul joc FIFA va lansat vineri, 29 septembrie. Şi geniile noastre au pus umărul la producţia FIFA 18!

UPDATE. FIFA 18 a apărut oficial! Jocul poate fi achiziţionat, pentru moment, numai online, pentru 60 de euro, însă va fi valabil şi în magazinele din Romania începând cu zilele următoare pentru 280 de RON.

Poţi descărca FIFA 18 AICI


Jocul a fost realizat de două echipe: EA Canada şi EA România. Canadienii s-au ocupat de dezvoltarea completă a FIFA 18, în timp ce românii au testat toate elementele jocului, au raportat ”bug-uri” şi au editat anumite aspecte. 

Englezii scriu că jocul a devenit o operă de artă. Gameplay-ul este mai realist ca niciodată. Atunci când înscrii un gol, nimic nu este mai satisfăcător! Este real? Această întrebare îţi va veni în minte când vei juca pentru prima oară FIFA 18. Noul joc se apropie mai mult de realitate decât au făcut-o ediţiile precedente. 

Sistemul grafic al jocului a fost schimbat complet pentru a face tot ce se întâmplă pe teren să arate ca lumea reală. Jucătorii arată mult mai bine ca înainte, românii şi canadienii fiind atenţi la fiecare detaliu particular al jucătorilor.

Gameplay-ul a fost realizat în aşa fel încât fiecare echipă în parte să aibă propriul stil de joc. Spre exemplu, AI-ul echipei Manchester City foloseşte pase pe culoar şi centrări în forţă, exact după planul tactic al lui Pep Guardiola.

Mişcările jucătorilor sunt mai reale ca niciodată. Felul cum se mişcă Ronaldo pe teren în viaţa reală a fost transpus şi în lumea virtuală. Cei de la EA Games au colaborat cu Ronaldo, plătindu-i o sumă consistentă. Starul lui Real Madrid a mers într-unul din studiourile EA Games, a fost conectat la sute de fire şi senzori, pentru a-i fi analizate toate mişcările. În plus de asta, Ronaldo va apărea pe coperta jocului! Marco Reus a fost în FIFA 17 şi Leo Messi în FIFA 16. Este pentru prima oară când lusitanul colaborează în acest sens cu EA Games.

Alţi fotbalişti notabili care au fost pe coperta celebrului joc de fotbal: Thierry Henry, Ronaldinho, Alessandro Del Piero, Roberto Carlos, Patrick Vieira, Paul Scholes, David Beckham, Dennis Bergkamp. Wayne Rooney a apărut de cele mai multe ori pe coperta jocului. Starul lui Manchester United a fost solicitat de EA Games pentru şapte ediţii ale jocului.

Vezi mai multe imagini cu noul FIFA accesând GALERIA FOTO

 Galerie foto

Afla mai multe despre: ronaldofifa 18neymarea gamesea romania 

viewscnt
Articole similare